Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia karter! miujság veled?rég láttalak itt.vasárnap moccozunk egy kört?
Nem igazán szeretik a gumisok a motorgumit javítani!Talán próbálkozz Pellérden a Simon Gábornál!
igabó segítesz akkor a ruci vásárlásba?látom mindenki punnyad ma mondjuk én se vagyok jobb állapotba.látszik péntek van
pár oldallal hátrébb volt már szó gumisról írtak pár helyet a srácok.én személy szerint még nem tudok egyet se
defekttel kihez vigyem a gumit?
hangulat csak nem szabad hangoskodn
nem mindenki tud meló közbe netezni
szép jó napot!fordanba voltam párszor de a másik két helyről abszolút nem hallottam,nem tudom mi lesz ebből.nekem mindegy mikor. én tudok menni mind a két nap is
Ja nem válaszoltam erre.Nem voltunk orfűn tegnap csak pihenőnél mentünk pár karikát.De elvileg mehettünk volna orfűre is...
Hali mindenkinek .A szombat részben okés a vasárnap meg nagyon okés lenne.Elfelejtettem hogy a kölöknek lesz szombat d.u.-i ovis találkája ahova el kell vinnem.Elötte meg be kell oda vásárolni egy kicsit,ami megint csak muszály.Szombaton talán a délelött(dél környéke) lenne jó.Vasárnapra kevesebb a programom,jobb lenne nekem.
Már fél 10 és még senki nem írt ma... mi lesz ezzel a topikkal

Ébresztőőő!

Amúgy meg ha csak biliárd akkor Fordan, olcsóbb alternatívái ennek pedig a Corner és a Hangulat. Persze én is csak "hallottam" ezekről a helyekről
jól van.na megyek lassan aludni mert reggel nem tudok majd felkelni jó éjt mindenkinek!
Na majd motorozás után eldöntjük hova menjünk
az jó én se.ott ahogy elnéztem a magassarku meg a miniszoknya a lányok belépője szal ez nem igazán az én stílusom.de a terasz rész az jó mondjuk.én biliárdozni mennék az tetszik de konkrétum még nincs hogy hova menjünk.
Hát ha így van és odamegyünk akkor a barátaim és én leszünk a kivételek mert úgy érzem nem tartozunk eme csoportba
mi van igabó nagyon csöndbe vagy.szombat okés?
én meg cirano-ba nem teszem be többet a lábam 2-szer voltam elég is volt.tele van plaza cicákkal meg beképzelt faszikkal ááá.én nem csípem az ilyen arrogáns embereket.mi szerintem csak beülünk vhova aztán haza
Huhh ott egyszer voltam, de többet nemhiszem, h megyek. Nagyon nem tetszett, nomeg nyáron lenn egy pincében... Ismerősömék Ciranoba mennek mert ott van kerti rész és van levegő, de nekem tök mindegy, csak ne itthon üljek
olyan helyet sajnos nem tudok ahol nem tizen évesek vannak sajna,én se vágyok rájuk azért már nem is vonz nagyon a bulizás,de most a kolléganőim csábítgatnak.ha nagy ritkán megindulok akkor lépcsőházba szoktam menni.többi helyet nem nagyon ismerem
Nahh! És hova szokott járni a mai fiatalság? Hol nem tizen-huszon évesek vannak? Nem azért mert vén szakáll vagyok, de tinibuliba nem vágyom már
mikor voltatok lent?én is voltam arra.orfűre gondoltál?
hétvégén én is megyek este vmerre úgyhogy nekem jó a szombat
Hétvégén leugorhatunk moccozni eggyet.Ma is voltam pár kört a Dzsozéval,jó volt menni eggyet.Bár dolgozni is moccal járok most mégse ugyanaz mint szabadon menni valamerre.
A részemről itt vannak bátyámék (1 évbe kb 3x jönnek) és holnap nyársalunk, szóval szombat lenne a legjobb nekem, mert lehet szombat este elnézek valahova Pécsre (amit nem szoktam) de ha elmegyek akkor másnap nem leszek fitt