Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!ma délután páran megyünk egy kört orfűre meg holnap délután gyere ha van kedved csatlakozni.ez a többieknek is szól
Sziasztok. Tud valaki valamit a Kalocsai pályáról: Kalóring.hu ?
Ez a reptér lehet betonkockákból?
Valakinek valami program ajánlója?
Esetleg Gurulni valaki?
Jó reggelt mindenkinek!
Szia!
Remélem délutánra sikerül kihevernem a lagzit ! Szombaton nem leszek, írjátok meg, mikor, hol, hova és remélem ott tudok lenni.
Szia FANO

Nem tudtam e-mailt írni mert nem volt nálam az a szar tokenem és secure küldted az e-mailt

Na de most válaszolok, nekem 3 csavaros a felfüggesztése a dobomnak, plusz középen egy bilincs odafogja a hátsó lábtartóhoz is

Mi a helyzet veled, jövő héten én Balcsin vagyok de utánna mehetnénk egyet
Nekem is említették már őt többen is úgyhogy lehet tud vmit
holnap nem megy vki, távolabb, lassabban?
majdnem
Hogy késhettem volna le? Már ágyban fekszel fogmosottan és a zárba beletörött a kulcs?
vadaszpeti@freemail.hu
már lekésted van msn-ed?
Most?
ahogy elnézem rajtunk kívül más nem fog jönni.igabó és karternek vasárnap jó ha jól rémlik.úgyhogy szerintem beszéljünk meg egy időpontot meg helyet aztán ha vki még csatlakozni szeretne az jöjjön oda a megbeszélt helyre.
nem két naponta kell megnézni ezt az oldalt figyelj! mmmmmoost!
1 megbökött míg kint voltam, de most bedugtam a vapét Most akkor mi lesz holnap? Mikor fog eldőlni a dolog, h mikor ménk? Egyszer valaki beírja, h most? És azt elolvasom másnap? Ebknt tőlem akár most is mehetünk mert időm mint a tenger
legalább nem csipkednek össze a szúnyogok
Én most végeztem a nyársalással, olyan büdös vagyok mint a görény
senki sehol?
meg nekem nincs saját családom se más aki azt mondaná hogy ne menjek mocizni,bár nem is lehetne visszafogni
most egyenlőre ráérek mert pont úgy melózok,meg az idő is jó meg természetesen szakítok rá időt amíg megtehetem
Megy értem? Nem kell értem jönni...
De persze értem, te egy extra univerzális nő vagy akinek mindig minden időpont jó. Hát most már tényleg meg kell ismerjelek
szia vanyek!én el tudok menni mindkét nap.holnap mehetünk amit megbeszéltünk,de vasárnap is tudok csatlakozni ha vki akkor megy.érted?
ja és jó szórakozást holnapra!
Jól értelmezem akkor, h vasárnap lesz a 2 keréken való közlekedés napja?