Hali Maya.Jaja,az overálok ilyenek,nehéz belőle kibújni és sokkal nehezebb súlya is van mint a cordurának.De lehet kabát nadrág kombit is venni,az némileg egyszerübb cucc.
csak megfordult a fejemben, hogy valami városi cirkálót én is beszerzek magamnak aami esetleg egy kicsit jobban megy, de ennyi erővel használhatom Sv-t is. Azt amúgy is jobban megnézik mint a robogót
Matricákat készítek kérésre, felíratokat, kínai és japán jeleket,márka logokat,stb...kérésre (kivéve színátmenetes matricákat nem) képeket láthattok az adatlapomon is! AKIT ÉRDEKEL msn:gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
Mariann, sajnos ennyire nem vagyok univerzális De igyekezni fogok...
A Runner meg elmegy 4 literrel ha 60-al mész (tulaj mondja) én ugye nem így használom és 7-8 litert simán beveri ami mondhatni brutális. De sajna a robogó az ilyen, állandóan 6000-es fordulaton megy vagyis nyélen, nem tudsz vele 2-3000es fordulaton szépen lassan menni
De h.végén mivel most csak robogóval tudok jönni így nagyszabású túrákra nem tudok elmenni... Egy Orfű oda-vissza még tökéletes, 120as utazótempót bírom tartani, de az felett véget ér a 21 lóerő
Mariann! Van 44-es csizmám is
Na nem komédiázom. Kép alapján látom, h eme portékák nem jók Neked
Ejj látom nem értetted Remélem, hogy nem jó rád mert akkor nem lehet azt mondani, hogy nőies vagy. Szóval egy 190centis 85-90 kilós emberre jó (legyen az fiú vagy lány) Így már érted? De ha összefutunk hétvégén felpróbálod
Nekem van egy gyári Suzuki cordurám eladó, mondjuk rá van hímezve, hogy SV Bár nem ismerem a fizikai paramétereid, de remélem nem jó rád... én 189cm vagyok
Matricákat készítek kérésre, felíratokat, kínai és japán jeleket,márka logokat,stb...kérésre (kivéve színátmenetes matricákat nem) képeket láthattok az adatlapomon is! AKIT ÉRDEKEL msn:gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
A Runner meg elmegy 4 literrel ha 60-al mész (tulaj mondja) én ugye nem így használom és 7-8 litert simán beveri ami mondhatni brutális. De sajna a robogó az ilyen, állandóan 6000-es fordulaton megy vagyis nyélen, nem tudsz vele 2-3000es fordulaton szépen lassan menni
U.i.: Megy kanyarba is az egykerék tudok követni mindenkit
Mariann! Van 44-es csizmám is
Na nem komédiázom. Kép alapján látom, h eme portékák nem jók Neked
Szombaton sajna esküvőre megyünk! De a péntek este OK, meg ha sikerül magamhoz térni, akkor vasárnap délután is.
hétvégén ha jó az idő jön vki vmerre egy kört?