Én is dolgoztam ma,de én se tudok netezni meló közbe.Nem bántásból írtam csak ahogy én vettem észre mostanába nem igazán irogatnak ide.Mondjuk jó idő van mostanába az tény.
Sziasztok!Miujság?Igen dzsozéval összefutottunk. Én is lementem Orfűre gondoltam csak összefutunk aztán karterrel találkoztam és mentünk egy jó nagy kört.Jó volt. Lehet,hogy én is megyek arra egy kört.
Hali.Én 4-6 ig motoroztam a Dzsozéval,pihenő/orfű stb környékén.6 körül mentem haza mert jöttek hozzánk.De hallottam Dzsozétól hogy találkoztatok még utána .
Személy szerint nem voltam rajta de volt vagy van is fent videó róla itt Sport motoron keress rá, lehet hogy olcsó, de sajna olcsó húsnak híg a leve. Vannak szép kis diletációs hézagok amikből már néhol a fű is kifigyel. Egyszer poénból azért ki lehet menni megnézni de pályázásra én inkább egy ténylegesen erre a célra épített pályán mennék. Hiába van a Kaloring csak 100km-re innen az összes többi meg több mint 200ra.
Innen és ezúton is szeretném köszönteni azt az ügyes parasztot, amelyik Abaligettől Magyarhertelendig teleqúrta gázolajjal az utat....Azt ezért nem hiszem, hogy nem nézett bele a kibszott tükrébe és nem látta 10 Km-en keresztül hogy húzza a 30 cm széles fekete csíkot a szutyka után...Gratula hozzá......Ja, meg a kedves mamát is üdvözlöm...
Vanyek.:Általában elötte jópár órával ide szoktunk írni hogy mikor hol (van hogy 1 nappal elötte) meg azért is van meg egymás telefonszáma hogyha mennénk valamerre (nem a tescóóóóba hanem hosszabb útra) akkor egymásra szoktunk csörögni.Illetve ha bajba kerülünk akkor is jó ha megvan egymás száma-de ez másodlagos,erre soha ne kelljen.Amúgy holnap valamerre jössz te is?
Persze hogy segítek,holnap megbeszéljük hol tudok neked egy kis áresésben segíteni és ha találsz ott magadnak valamit akkor szerintem kapsz kedvezményt stb.Nekem a holnapi (vasárnap) nap jó lenne,mehetünk valamerre 1 karikát.A mai iszonyat zsúfolt,így bizonytalan.
Sajnos én akkor még dolgozom. Talán 6 körül, de az biztos!
Na jó éjt mindenkinek!Elteszem magam holnapra.
Én most elindulok Orfű fele, ha arra jöttök estleg csörgess meg!
Húsz9678hat91