köszi hát ez nem egy szép szakma az biztos,gyomor és kötél idegek kellenek hozzá.én se ezt szeretném csinálni egész életembe,próbálnék megszabadulni onnan de sajna nincs más meló jelenleg
Elküldöd a tel.számodat?Na nem ám randira akarlak hívni (csak a vanyek barátunk meg ne tudja ) csak elmentem magamnak hogy azért meglegyen ha mennénk valamerre tudjunk értekezni.0670/296-4021
Gyúrok én minden nap a műhelybe eleget. Tegnap is egy kb 120 kilós váltót raktunk fel egy terepjáróra, hát izomlázam van rendesen... Amit meg Te csinálsz azért maximális tiszteletem, én nem bírnám csinálni. Betegszállítóként találkoztam már néhány extrém esettel amik eléggé elrettentettek eme szakmától. Inkább maradok a fáradtolajnál
Hy.Maya cicc: kissb barátunk tanult tanárember.Neki hinni kell,ha azt mondja izmos vagyok akkor az úgy is van .A pocak amit te láttál az csak az hirtelen túl tiszta orfűi levegő miatt jött elő,és amúgy az is izom csak......
szia vanyek ja jól néz ki,gondolom én kétszer beleférnék minimum.nem baj az meg jó lesz sátornak gyere át hozzánk dolgozni emelgetsz te is egy pár öreget és megizmosodsz
sziasztok voltam tegnap a zozoéknál a tüzér utcába és elvileg lesz abból a kabiból amit néztem de csak jövő héten.de láttam kesztyűt is az se volt a méretembe de ma elvileg lesz azért visszanézek ma de megköszönném a segítséget igabo
Júl 4 vasárnap gurulunk a Balcsira ..fürdőzéssel egybekötve , akinek kedve van csatlakozhat.
Indulás Szigetvár Plus/Spar/ parkolóból 8 kor
Gábor izmai nagyon kötöttek, azért vetkőzik nehézkesen