Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok
helyes. valami linket adsz róla? bőr vagy latex?:D
Eddig nem volt,de mostmár van. Persze,nem dísznek vettem.
jah igen. én voltam az első. tegnap ha jólláttam még nem voltál ruhába. msotantól ugye cask abba..:D
Húbazz..mekkora itt az élet...kicsit nem figyelek, és győzök visszaolvasni...jelentést kérek, mi volt hétvégén a pihenőnél ?
Én az autósat kezdtem ott és sajnos máshol kellett befejeznem,de a motorosot én is ott csináltam.Én úgy hallottam,hogy ők a legnormálisabbak itt Pécsen és szerintem igaz is.
Szivesen.Jó cuccok vannak náluk,mondjuk most nem néztem annyira körül,mert a kinézett ruhára voltam kíváncsi leginkább és megtaláltam
Máshol kezdtem a motoros jogsit de a téli szünetben elpártolt az egyetlen motoros oktató onnan és így átkerültem a KÉK-T -hez szerencsémre :) . Normálisak, kedvesek stb, én még ha nem is vásárolok beugrok néha
kösz
sose jártam ott
Csak nem te is náluk vezettél?
A Zsolnay szobortól mész a Kórház tér felé bal oldalt van egy kis élelmiszer bolt és az mellett pár méterre egy kapubejáró ott van bennt.Onnan már megtalálod.Ott van az autós iskola is.
Iparosháza zsolnay szobornál, be kell menni az epületen belülre és az első emeleten vannak.
jól hangzik.
kék-t..? az hol van?
szia!igen az
igen az én voltam,te voltál az első ugye?
szia.shox kabátot meg hozzá való nadrágot a kék t-nél.38 ezerért kerekítve és egy kis kedvezménnyel. törzsvásárlói kártyával.
Hali,a ruhádra én is kiváncsi vagyok!Remélem Shox!Üdv
én láthattalak tegnap 7 fele a komlóin? áltálá a pirosnál én meg kanyarodtam neked jobbról:D
mmaya!
milyet vettél? hol? mennyiért?
Előkerült az elveszett bárányka.
Sziasztok!Isten hozott tata látom sikerült megtalálni minket
Ma megvettem az első motoros ruhámat Vismayor ha tényleg te voltál arra vasárnap akkor nagyon rossz a szemed,hogy nem vettél észre,vhogy egyik srácra se hasonlítok.
Misi, Te annyira illedelmesen tudsz beszélni, hogy bárki azt hiheti rólad az ittlévők közül, hogy normális vagy
akkor mi már találkoztunk. tavaly Szentlászlón: Magori Sanyival voltam
He-he... de
Zoli!
Nem Te vagy az a hős aki mozdonnyal ütközött?