azért gondoltam én is kordurára mert annyira száguldozni nem akarok és ahogy láttam mikor kibújtál a felső részből elég nehézkes.ma körbe néztem pár motoros boltba természetesen az pont nincs amit kinéztem magamnak.
Egészen véletlenül nem piros De több mint valószínű az Zsolti munkatársamé volt amit láttál, ami nálam van az fekete és a fő ismertető jele, hogy ha megyek vele akkor az első kerék nem érinti a földet Egyébként Pécsváradon lakom, szóval napközbe motorral nem nagyon vagyok Pécsen
Hát ja.Sokan dobták már el a vasat olajfolton/cseppeken, az az ami nem csak a motorozási képességektől hanem a szerencsétől is függ valamelyest.De örülök hogy megfogtad mert én is sírtam volna ha összetöröd azt a gyönyörű motort.
ja, nem szeretném. elég puha a gumim, fog is főleg ilyen melegbe. azért gondoltam hogy valami van ott, mert nem mehet el csak így. kavicsot még észreveszi az ember, de az iylet lehetetlen
Hali cicc . Nagyon jó a cordura is mint már mondtam,és túrára,kanyarogni,motorozgatni stb kényelmesebb,és nem rohad az emberre kisebb tempónál mint pld a bőr overál.A bőrben nekem nagyobb a biztonságérzetem (van bőr overálom és cordura ruháim is-ezért van összehasonlítási alapom) de ha 50 el elcsúszol és nincs az utadba semmi,azért a cordura is véd valamelyest (persze a protektorokkal a főszerepben).Úgyhogy neked én is inkább a cordurát javasolnám így első körben aztán majd meglátod késöbb szükséged van e komolyabb bőr rucira is.
fú ne is mondd! én most voltam arra és az orfű elág előtti visszafordítóban úgy elment az eleje, alig bírtam megfogni. visszafelé megnéztem, van pár olajcsepp a belső íven. de ez motorolaj volt sztem mer fekete
Ma elmentem meló után 1 karikát pécs-orfű-hertelend-mánfa-pécs útvonalon.Orfűtől M.Hertelend felé (és bent orfűn is majd 1 km-en) majdnem 3-4 km-en keresztül a fél sáv gázolajjal volt telibe borítva.Valami munkagép vagy ki tudja mi telítette be az utat vele,de nagyon figyeljetek oda rá ha arra mentek.
Nagy hiba, én is most akarok venni egy két részes bőr ruhát lehet, hogy most csak egy probiker-re lesz keret de addig is amíg erre összejön veszek valami olcsóbb protektoros cordurát az esés is bebizonyította, hogy marha sokat véd. Én a helyedben még ha csak valami gagyibra is futja de akkor is néznék valamit.
De meg ám szerencsére, a nadrág mind a két térdnél kilyukadt, csak az egyik oldalon elfordult a protektor így maradt belőlem is egy kevés az aszfalton de nem vészes.
Te vanyek, nem véletlenül egy piros runner van nálad? Voltam ma faterommal postán és amikor jöttem ki akkor néztem, hogy a kint álló robogó bizony egy 180as runner
kelethagod!jó a moci van egy ismerősöm akivel szoktam menni,neki is ducati van az övé piros fekete.
lesz szentlászón motoros tali júli 23,24,25 asszem, ha van kedve vkinek csatlakozni akkor szóljon én szeretnék menni.
lesz szentlászón motoros tali júli 23,24,25 asszem, ha van kedve vkinek csatlakozni akkor szóljon én szeretnék menni.