Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hallod rambo, nem akarod le flexelni azt a baszott nagy rendszám tartó konzolt?
nekem csak a szine tetszik :P amugy a hangja is jó volt, baszottul visitott
köszi! mymy nagyon atom az a Z....piszkosul odavág:D
Szia. Z750 volt
www.tavaszizsongas.com és akkor ott kattints rá hogy motoros program és ott meg a képre. motoros rendőr srác azt modnta hogy ki van bérelve az egész konzum parkoló..
na akkor erre tuti elmegyek, remélem jóidő lesz...pontosabb infokat hol lehet nézni? honan indul? mikor? stb..?
valami tavaszi zsongással egybekötött motoros találkoz.. lesz felvonulás szigetvár,m abaliget és pihenőnél lesz vége, meg lesz még egy közös motorozás is
Elvileg Z750 mert 1 kipuff van a Z 1000 2 (illetve az is leosztva úgyhogy 4).Vagy Z 1000 és átvariálva a kipuff 1 db ra-ráadásul Bódisra ami ugye .....istenkirály.Úgyhogy lehet Z1000 és akkor főleg 555555555*
Szavadon foglak,remélem megyünk minnél elöbb.Na most megyek kicsit csinálni a dolgomat,kéöbb RE.
kurvaszép ez a zöld szutyok...Z1000? vagy miez?
amúgy milyen "motoros szar " lesz pécsen? találkozó vagy mi?
hát már énis hogy miyeln ugy rendesen menni vele.. de sztem 1-2 hét és mehetünk
Jaha.Pedig már megnézném a moccodat
tegnap se gixivel voltam. ugy vitt ki nagybátyám :D hátul ültem de legalább végre megint felhuzhattam a bőrruhát :) hát eleinte igazoltattatak aztán csak felügyeltek.. állitolag jövő hétvégén lesz valami motoros szar itt pécsen
Vagy csak nem mered megmutatni a gixxit mi?
Te mindíg olyankor mész amikor mi nem megyünk-kerülsz minket vazze
Na tegnap is kint voltak a zsaruk?Ellenőriztek is vagy csak a jelenlétükkel emelték a nap fényét .Amúgy sokan voltak tegnap pihinél, a családlátogatás miatt nem tudtam felmenni
na srácok jóreggelt. tegnap pihenő istenvolt.. végre megint láttam egy két jó kört.. egyböl jobb napom lett
A Bajai motorosoknak tegnap a rendőri megfigyelés közben a pihenönél készült képek!
Jaja.Ismerem a Sanatosok egy részét is úgyhogy szerintem ha másnem látásból tuti ismerem.
Mindenhova viszünk-hozunk beteget a San-At nál melózunk, VisMajor az igazi betegszállító én viszont szerelő vagyok a cégnél, vagyis csak a betegszállítós kocsikat szerelem, szóval nem sokat szállítok beteget, csak ha nagy az emberhiány Szóval velem nembiztos, h találkoztál, de a kolegával tuti
A 400 ra szoktatok beteget szállítani?Én a sebészeten dolgozom,szerintem jópárszor összefuthattunk már,szoktam is beszélni néha néha 1-1 mondatot motorokról betegszállítókkal is / sőt lehet hogy pont veletek .Melyik cégnél vagytok?
Jó reggelt! Kösz major..én még nem igen láttalak szigetváron..vagycsak nem emlékszem rád? :S
Baszus itt esik az eső rohadna el
Begegszállító cégnél melózunk mind a ketten igen
Csak az adatlapon nincs azonosítható kép és azért nem tudom valószínüleg névről/nicknévről ha így van.
Jóreggelt mindenkinek.

Betegszállító kollegád?Szó szerint vagy csak valami célzás számára?Mert ha tényleg az akkor mi tuti hogy ismerjük egymást-ha másnem futólag biztos .