www.tavaszizsongas.com és akkor ott kattints rá hogy motoros program és ott meg a képre. motoros rendőr srác azt modnta hogy ki van bérelve az egész konzum parkoló..
valami tavaszi zsongással egybekötött motoros találkoz.. lesz felvonulás szigetvár,m abaliget és pihenőnél lesz vége, meg lesz még egy közös motorozás is
Elvileg Z750 mert 1 kipuff van a Z 1000 2 (illetve az is leosztva úgyhogy 4).Vagy Z 1000 és átvariálva a kipuff 1 db ra-ráadásul Bódisra ami ugye .....istenkirály.Úgyhogy lehet Z1000 és akkor főleg 555555555*
tegnap se gixivel voltam. ugy vitt ki nagybátyám :D hátul ültem de legalább végre megint felhuzhattam a bőrruhát :) hát eleinte igazoltattatak aztán csak felügyeltek.. állitolag jövő hétvégén lesz valami motoros szar itt pécsen
Na tegnap is kint voltak a zsaruk?Ellenőriztek is vagy csak a jelenlétükkel emelték a nap fényét .Amúgy sokan voltak tegnap pihinél, a családlátogatás miatt nem tudtam felmenni
Mindenhova viszünk-hozunk beteget a San-At nál melózunk, VisMajor az igazi betegszállító én viszont szerelő vagyok a cégnél, vagyis csak a betegszállítós kocsikat szerelem, szóval nem sokat szállítok beteget, csak ha nagy az emberhiány Szóval velem nembiztos, h találkoztál, de a kolegával tuti
A 400 ra szoktatok beteget szállítani?Én a sebészeten dolgozom,szerintem jópárszor összefuthattunk már,szoktam is beszélni néha néha 1-1 mondatot motorokról betegszállítókkal is / sőt lehet hogy pont veletek .Melyik cégnél vagytok?
amúgy milyen "motoros szar " lesz pécsen? találkozó vagy mi?
Baszus itt esik az eső rohadna el
Betegszállító kollegád?Szó szerint vagy csak valami célzás számára?Mert ha tényleg az akkor mi tuti hogy ismerjük egymást-ha másnem futólag biztos .