Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgylátom egyre több minden összeköt minket. Ugyan az a bemutatkozó szövegünk, ugyan olyan évjáratú, típusú és színű motorunk van, mindkettőnknek ez az első nagymotorja, és én is Magyarszék után dobtam el a motoromat először (bár több nem volt még). Ha ez így megy tovább és ugyan így tartasz utánam, most már csak a jó dolgok jönnek. Fej a fejel!
gabo barátom szeva fel sikerült rakni
Gabi te csörgettél rejtet számról 1 óra körül?
Köszönöm szépen. Kis 250-es tini Ninja. Tiéd is elnök.
hát tényleg nemvolt..de holnap jön a nyusziii és remélem hoz benzinpénzt
részvétem kopasz kolega lényeg hogy egybe vagy
a Közlekedési Felügyeleten múlik, mikor van idejük...ha ott megvan a műszaki meg a határozat, akkor lehet, hogy még aznap délután rendszámos...de, másnapra tuti
És nem volt kedved tolni?Ez nem kifogás ám hogy nincs benzinem
gratula:D beszéltem vele pár szót, aztmondta este majd jön forumra, ment be pécsre, énis mentem volna csak nemvolt , illetve mostsincs benzinem
Vagy valakinek még kék kawája? Ha Z akkor a Roli.
Tippelhetek.ROLI!
ma motorozgattam városban jött vele mszembe egy kék kawa, megfordultam utána eredtem látta hogy jövök mögötte félre is ált, találjátok ki kivolt az
Ebben az évben nekem a mai volt az első normális motorozásom (mentem pedig már ezelött is 200 km-t ebben az évben de a mai űberfasza volt).
Lesz ez még igyse..jobbulást kivánok motorod meg hozd rendbe hamar
Tamás.A haver kérdezi hogy mennyi időbe telik a forgalomba helyezés és kpl.papirozás a kintröl behozott moccrára?(amiről múltkor kérdezősködtem már telefonon)
Huh.Nagyon sajnálom hogy így jártál .De az a szerencse hogy neked nincs komolyabb bajod.A motor meg javítható.
JÓ volt ma a gurulás a pályán.
Jobbulást. A motor meg majd elkészül.
Nabammeg..ez nem jó hír...neked jobbulást ..a motor az meg mindig javítható
Steve király a vas...
Én vagyok és szerencsére egyben.

Józan észre nem hallgatva 6 óra kerti munka után pihenés nélkül paripára ültem amit nem kellett volna.
Magyarszék után eldobtam a vasat. Jöttek szemből túrázók és azokra figyeltem valószínűleg ahelyett hogy a kanyarból kifele vezető ívet néztem volna, közel kerültem a másik sávhoz és rosszul reagáltam le, túl erőset fékeztem az első kerék megcsúszott és hatalmas szerencsére a motoros túrázók között senkit nem eltalálva bent landoltam az árokban. Még most is az zavar a legjobban a saját hülyeségemen felül, hogy őket veszélyeztettem.
Motor elég ramatyul néz ki, nekem komolyabb bajom nincs minden védett aminek védenie kellett vállam zúzódott kicsit és a térdek. Tempóm nem volt túl nagy 70 környéke. Ez volt az első esésem, de valamennyire örülök is hogy ennyivel megúsztam.

Majd rakok fel képeket amint tudok.
Ma gurultam egy finomat Orfűre meg vissza. Halkan jegyezném meg, hogy rendőrautó is elég rendesen levágta íveket, ha kicsit szélesebbet veszek, hááát...
Elég sok mocist láttam, mindenki rajzott, jó idő volt.
hát nem tudtm megállapítani, mert csak apró pontokat láttam... de soknak tűnt
Jó estét! van fent valaki?
Na jó ilyen időben gondolom lesznek páran úgyhogy elindultam.