Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali gabo hova tüntél
szia én az iveco besso nál ismerek egy srácot ök megtudják csinálni hamar szerintem
Siklósi, bocs
Autós Kft. Siklós u. Takács Attilát keresd
Ha hónap végén jár le akkor még várhatsz is nem? Ebknt én még műszekire nem vártam soha 1 napnál többet. Megy az pikk pakk
Szeva! én nemtudom de atom a géped
Hali mindenki.Most néztem a forgalmim és lejár a hónap végén a műszakim.Tudja valaki hogy hol lehet várakozás nélkül megcsináltatni?
Ja hogy azon kezdtél, na olvassak figyelmesebben. Akkor milyen régi vasról van szó? Tini Ninja 2004-es csak retró a vonalvezetése
Az egész a körözés.....10 perc 660 mega.640X480 ba ha kiszorzod akkor is annyi .Az összes mai videónk 3 giga ám.Úgyhogy jó volt a mai nap,lehetne mit felrakni bőven,csakhát...
Akkor még csak pajtás fényképező volt...nekem meg nem volt olyanom
ja csak a végét tedd fel amikor köröztünk párat
na azért nem adom fel.Ha kell összetömörítem vagy megvágom hogy fel tudjam rakni.A végén okos enged úgyis...
De hol van a kép a 83-as Jawa-ról? Képeken fiatalabb bringák vannak.
hát kár
Én rá augusztusba estem el és mihelyst meggyógyultam össze is raktam. Decemberbe már várta a jó időt Az elmúlt hetekbe kipöfögött már pár deci benzint
merre motoroztatok?
jaja mentünk egy jot a gaboval fasza volt
Amikor beszéltünk akkor már felraktam rá 3 percre.Azóta áll egyhelyben a feltöltés menete.Lehet hogy nagy a fájl mérete (660Mb) és nem fogja engedni így felpakolni .
akkor mindegy, csak volt 1 nem fogadott hivásom, aztán rád gondoltam
Vanyek..tied összállt már?
Köszi vanyek. Én is ebben reménykedem.
Én biztos hogy nem csörgettelek,motoroztam Dzsozéval épp valamerre.
Köszi srácok, én felépülök vas meg majd apránként.
Birom a régi vasakat...még van anyag ott, ahol kell