Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csütrötök-vasárnap? akkor én valamit benéztem hát, ez jövőhét szombat igaz? ha jóidő lesz akkor tuti összefutunk Tomi, mert énis megyek
http://tavaszizsongas.eu/foold...

sztem Én szombaton mek...akkor lesz mókus meg motoros túra vagy mi.
április 15-18-ig csütörtök-vasárnap
jónak jólesz énis aztmondom...csak nem értem mért vasárnap-hétfő-kedd-szerda lesz...szerintem nem hétköznapra kellet volan tenni a programokat..motoros felvonulás 11 órakor?
Én pont jókor mentem Sünűző módjára

Amúgy az a tavaszi zsongás biztos jó lesz! Sztem elmék rá.
Nekem valter moto-s konzolom van. faja
majd ha egyszer rászánom magam, akkor megcsinálom..
hajliani nem nehéz.. kifurni viszont igen..
és könyü ezt hajlitgatni? fogóval eltudom kedvemre hajlitani vagy hogy csináljam?
hosszabb vasat hagsz, és a szélén visszahajtod.. a savállo nem olcsó, kb 3000 ft lesz de legalább jol vog kinézni
és az indexel mit csináljak?
hát akkor egysezrü.. fogod, leszeded a rendszámot azzal a kis müanyag tokkal együtt amibe van, lecsavarozod ezt a eke nyelet onnan hátulról, és csak egy vaslapra csavarozod vissza... nekem most walkermotos van ugyhogy én nekem nem kell buzizni
csavaros ha jól emlékszem multkór néztem...de ez a cucc ez most műanyag..
hát havernak gixerre csináltunk sima savállóból.. de nekünk ottvan a gyári felfogatás helye az pont jó. neked ez a hosszu nyulván yez csavaros vagy idommal egybe van?
sala te menyire vágod ezt a rendszámtartó témát? tudsz te ilyet csinálni? vagy van valami ismerősőd?
Nénetben voltam a héten és megakatt a szemem ezen a gumin
akkor nem tom.. mond neki hogy vegyen suzukit vagy uj gumit vagy nemtom. lehet a kawának más a futómüve
Igen.
én 186 vagyok és 70 kg
csávó is hasonló kaliber lehetett mint én
Igaz, magas volt de vékony akkor 75 körűl.
50kg? komolyan? én vagyok 70 de énis rohadt sovány vagyok
50kg volt a srác.
be kell keményiteni a hátsó rugót.. mert az átlag emberre van csinálva, aztán ha kicsit nehezebb a csávó akkor hintázik
áh, flexelni nem, csak akarok valami kicsit rá venni, 2000Ft elvileg..ilyen kibaszott fasza kis konzol...te nemtudsz szerezni ilyesmit? vagy valaki ért ehez? mert én nemigen akarok nekiugrani elbasznám éscsunya lenne....

amúgy meg mi a szarér hétköznapra teszik ezeket a programokat nem értem:S
Mindenkinek tetszet csak a srác monta hogy kicsit hintázik a hátulja, esetleg valaki tud valamit hogy mit lehet vele csinálni?