Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szekszárdtól - Pécsig elég jó, meg nem is poros. Fű is kivan nőve a pálya szélén stb.

De szekszárd dunaújváros még poros volt pénteken, bár ott autóval voltam. Arra még látszik, h éppen kész lettek.
Minőségi vélemény?2 hét mulva megyek pestre+1 fővel
Nem voltam de ma kipróbáltam.
Hello!Azt se tudtam,hogy volt!
Üdv. Motorosok!

Volt valaki közületek az M6-os avató gurulásán szombaton?
höhö,, megjött a nyusziii azaz a "kis szörös dög"
van benzin piiiinz
kis rendszám visit
cíp napot. boldog szőrös dögöt mindenkinek. megy ma ki valaki?
jah értem...látom tegnap is voltak 1 páran ( kép )
1-2 kép csak úgy.
Nem a vaterán rendeltem de nem tudom az milyen.Lehet hogy ugyan olyan ........ vagy nem....A 2008 as dátum az azért annyi mert nem állítottam még be az időt stb.
na megyek F1 nézni utána majd még irok
igyis elég fasza...amúgy ez nem az a vaterás fekete szinű kamera? egyik ismerösömnek is ilyesmi vanm abból gondolom mert azis isgy sárgán irja ki az időt....bár elég érdekes 2008 ?
Miért nem raktad fel két részletben.Akkor jobb lett volna a minősége
Ja és ez full fekete sötétített plexin keresztül készült,nem is sima átlátszón
Ez egy mini kamera ami egyébként kurva jó minőséget csinál (640X480 az alapja) de hatod részére le kellett tömörítenem (662 Mb ról 96 Mb ra mert max 100Mb itt ami felmegy).Ami sajnos belelógott az a biztonsági rögzítő madzagja volt mert mágneses a kamera tartója és ha leverné valaki vagy bármi történne akkor így nincs elhagyva,de sajna nem raktuk fel rendesen és így lebegett néha a kam.elött.Amúgy az eredeti minőség tényleg negyon fain.
Nagyon baba lett a videó, csak néha vmi belelógótt a kamerába,...amúgy ez milyen kamera? és állványal tettétek fel vagy hogy? remélem majd egyik videón énis rajta leszek
Jóreggelt mindenkinek és Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok
jó reggelt! kellemet húsvéti ünnepeket mindenkinek
Na elvileg felment a videó.
Sajnos 662 mb ról le kellett tömörítenem 96 mb -ra így a minősége sokat romlott ,de a max itt 100 mb.

http://www.sportmotor.hu/motor...

A kam a Dzsozé moccán van
mindenki elmegy? jóéjt mindnekinek
Jó éjt nektek.
Most én is lépek,ha kész a vidi tömörítése azt még lehet felrakom , de most ajándékokat csempészek a nyuszi fészekbe hogy reggelre minden a helyén legyen a kölköknek .Még késöbb lehet visszanézek.
csoki