Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Figyelj.Ha kölcsönadom akkor az egész család kólafogyasztását fizetem .
Képzeljétek ma az ölembe potyogott két szimó. Teljesen ingyé. Igaz, hogy dolgozhatok velük, de legalább pénz lesz belőlük. (valamikor)
..

amúgy énsem szoktam szálguldozni meg nem is tudok...de majd fogok ha lesz nagyobb gépem
köszi gabo a dicséretet
Ha ennek a felét megcsinálod egy kamionnyi Coca colát fizetek neked .
Én?Nem.Én 230 al vettem be azt mondták hogy vegyek vissza mert megdöntöttem a taxis ati pályarekordját már az első nap...

Figyu.Vagy ha 80 al végigmentem az is csoda volt .Akik ott jól mennek azok már évek óta ott motoroznak.Nem is akarok és nem is TUDOK úgy menni ott mint a sok Profi PIHENŐS száguldozó.Nekem az is elég ha el tudok ott beszélgetni olyan emberekkel akikiet bírok.És néha motorozok is ott de nem állat módjára és nem eszetlenül.
hello
kimondta hogy az enyémmel?:D gondoltam kölcsönkérem addig a tiéd
simán ha megcsinálod még egy narancsal is megfejelem
most fikázod mert nem megy eléggé? amugy biztos nem lesz akkora látványosság mint amikor a mitoval zörögve, füst tengerrel mögöttem érkeztem
csácsá
jah bocs
Üdv az uraknak!
Neked nem.Neked nem kell bizonyítanod......A tied tudjuk hogy nem megy 170 et úgyhogy tényleg nem kell .....

Neked elég ha fizeted az egész napi piánkat, a pizzát amit rendelünk meg hozol egy kannába 20 lityi benzint hogy ne kelljen már elmennünk tankolni ha fogyóba a benya
jó akkor én 2x megyek el a pihenő elött keréken 270 el veszem be a kanyart és a motor elején ülve stoppizok
akkor én kapok 2 kólát?XD
jaja én mingyááá fizettem is neki egy kolát
te igy mutatkoztál ott be ?
ezt a kerekezős 170 es témát most nekem is megkell csinálnom? hogy a kékséggel is meglegyena tisztelet?
ez a ajkai krosszpálya?
akkor muszály elmennem megnézni valamikor..
Ha keréken mész el a pihi elött , visszafelé meg 170 el veszed be a kanyart és stoppival állsz meg akkor már nem is kell senkivel leállnod beszélgetni,haverkodni.A tisztelet a tiéd lesz .

Csak vicceltem,mi se száguldozunk ott,inkább csak nézelődünk , motorozgatunk és dumázunk páran.
pécsi tesznapon teszek majd 1 probát majd ird meg ide hogy mikor lesz