Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értem.! de megérte szerintem mert kegyetlen faszán néz ki...egyedi

Gabi a fiad is motorfan? "szabadon fater után" ?
Hu bazz akkor valami gáz van tényleg .
125-ös 4T,de van 140,150,160 és van 172-es kitt is.
Kölkömnek lehet jó lenne terepezni fateroméknál.
rambo azért lett igy szétkapva mert cseréltünk vez láncot meg megnézték a szelepeket is
Hát, ja..egyik kulcsot sem ismeri fel..meg az FI visszajelző is égve marad
Persze hogy a tied elalszik mert azt is kidobták belőle .
Ez mekkora?EZRES? Mármint 50-es ?
szia tamás az enyém mindjárt elalszik ha beindul tavaly nekem sem ment egyszer az ac m de nekem kontakt hibája volt a tank alat van a vastag vezetékböl jön ki baloldalt és akkor nekem sem indult
Pitbike supermoto!
Érdekel valakit?
2010-ben indul a Pitbike supermoto kupa M.o.-on.
Kérdés?
Tesztnap hamarosan Pécsett!
nah mostmár eztis tudom
IMMO.=Immobilizer=Indításgátló!
ez de komoly , van ám szöveged
Nagyon szívesen Tamás.Tudod,én segítek ha tudod.A teherautó kulcsával 1000X mondtam hogy nem fog menni.......
Ja belül is lett alakítva.Kidobtak a 4 ből 2 hengert,az első féktárcsák mentek a pics..ába, a kormány nem kellett ( csak a gyávák kanyarodnak) olaj helyet pálinkával feltöltve, a szelepek kidobálva mert hangosak voltak.Mondta a dzsozé hogy basszák ki belőle azt a szar vez.lánc feszítőt is mert feleslegesen csörög de azt mondták hogy sok lenne már az átalakítás akkor már .
barátom csak az átételezést felejteted el amugy teljes a lista még a teloolaj let cserélve meg minden más folyadék ja meg telo szimering ja meg sportlégszürö van benne de az még tavalyrol
úbazz...ezlehet...
hülye kédés, de mi az az immo?
Próbáld meg a saját kulcsával elindítani
vágom...és belül is lett benne alakitva valami? gondolom azért lett ugy szétszedve
Nagyon szívesen.
Hi...Látom, összeállt a vas...majd jól megnézem élőben, milyen lett, kíváncsi vagyok rá...Viszont lenne egy kérdésem itt az okos Hondások felé ...az immo zöld ledje mennyi idő után alszik el, miután ráadtad a gyújtást? A miénk égve marad, és nem idnul el az AC... lehet, hogy nem ismeri fel a kódot?
MInden vélemény érdekelne
Nem csúsztál csak akkorát döntöttél hogy leért az oldala
gabo köszönöm a képeket