szia tamás az enyém mindjárt elalszik ha beindul tavaly nekem sem ment egyszer az ac m de nekem kontakt hibája volt a tank alat van a vastag vezetékböl jön ki baloldalt és akkor nekem sem indult
Ja belül is lett alakítva.Kidobtak a 4 ből 2 hengert,az első féktárcsák mentek a pics..ába, a kormány nem kellett ( csak a gyávák kanyarodnak) olaj helyet pálinkával feltöltve, a szelepek kidobálva mert hangosak voltak.Mondta a dzsozé hogy basszák ki belőle azt a szar vez.lánc feszítőt is mert feleslegesen csörög de azt mondták hogy sok lenne már az átalakítás akkor már .
barátom csak az átételezést felejteted el amugy teljes a lista még a teloolaj let cserélve meg minden más folyadék ja meg telo szimering ja meg sportlégszürö van benne de az még tavalyrol
Hi...Látom, összeállt a vas...majd jól megnézem élőben, milyen lett, kíváncsi vagyok rá...Viszont lenne egy kérdésem itt az okos Hondások felé ...az immo zöld ledje mennyi idő után alszik el, miután ráadtad a gyújtást? A miénk égve marad, és nem idnul el az AC... lehet, hogy nem ismeri fel a kódot?
MInden vélemény érdekelne
Gabi a fiad is motorfan? "szabadon fater után" ?