Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na nézzenek oda! Itt van a kis betegszállító kolegám. Remélem akartál ma motorozni és nem tudsz mert kurva hideg van Postán meg már rég voltam, mióta én vagyok a vezér a műhelybe, nincs időm ilyen apróságogka
Vanyek!Menj a postára! 2 szeméjjel jobb a pálya sztem,hazafelé meg majd meglátjuk
Jó reggelt! Köszönöm( ) a tegnapi válaszokat,és a részletes elemzést! ranbo:szép a paripád!
Most, h megnyitották az autopályát a régi 6-os forgalma eszméletlenül megcsappant. Eltűntek a nagy kamionok, meg a hosszú kocsisorok. Motorral biztos, h nem pályán mennék fel pestre, mert abba sok élvezetet nem látok személy szerint, kocsival nyilván való, h ott megyek, de a motor az más.
jó reggelt
van végre jobbos tükörtartóm. (nem politikailag, hanem oldalilag )

Kopasz jobbulást!

Krisztián üdv itt
benzin és benzin között is van különbség. Én erre tippelnék.
SMS-ben a legtisztább! Mi is úgy oldjuk meg!
Vigyázni kell mert néhol át akarják b@szni a népet!
Sziasztok!
Boldog Húsvétot mindenkinek!
Sziasztok!

Én sms-be veszem a matricát így biztos, hogy motorost fizetek....

585+160 Ft így.....4 napos

Szekszárd - Pécs jó kis autópálya. Igaz vannak 110-es táblák + alagútnál 90, de lehet haladni

Csak 1 elágazónál szűkült be 1 sávra. De utána volt egy jó tempós nyújtott jobb kanyar szóval nem bántam
Én még nem mentem rajta de ha azt mondják hogy király lett akkor minek nevezik autópályának ha csak 110-el lehet menni rajta csomó helyen.Az alagutat még megértem.
áhhkeddig van szünet...:S utána megyek vissza mohácsra kóterba..szóval kedden kell elmennem érte, elvileg addigra jön meg..remélem most jó lesz a méret...
Pontosítok!
Szerda fél 5ig!5re már a meló helyen kell lennem legkésöbb!
Kedden délelött kaposváron leszek utána 12-18ig melózok sajnos!
Ha netán szerdán mész akkor kb 2-5ig ráérek elvileg,akkor beugrok Veled!
Roli kedden mit csinálsz? melózól? megyek be valamikor a ruhámért pécsre ha jó idő lesz.....nincskedved eljönni?
na az fasza..márcsak egy erősebb gép kéne..szerinttek mitől lehet hogy ugyan olyan időjárási és ut viszonyok között egyszer 120 at alig megy a gépem van amikor meg lazán 130-140 ?
Szívesen!
Kint van a 110es tábla egy pár helyen,de nem végig!
Mondhatni elég sűrün váltakozik a 110es és a 130as korlátozás!
Az alagutláncnál 90km/h a megengedett sebesség!
Elég jól lehet haladni rajt!
csáó
okés köszi! és hogy is van szekszárdig gyorsforgalmi? ott menyi a sebességkorlát?
Jah én tudatlanságomnak köszönhetően elég sokáig autósat vettem amikor mocival mentem volt hogy kérdeztem, hogy van-e motoros és erre az volt a válasz hogy csak autós van.
585Ft volt a 4napos!A benzinkutas azt mondta még soha nem adott el motorra idáig!
Köszi! Azon vagyok :)
Szeva Rambo!

Matricáról annyit tudok, hogy 500 valamennyi! De vigyázz mert Pécsen néhány benzinkútnál a duplájáért, azaz autós áron akarják adni!
Szép estét&Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
Dzsozé gratula faszán néz ki a gép!
A kék szép,gyönyörű az összkép!
Kopasz mihamarabbi jobbulást kívánok Neked és a gépnek is!
Ma mi is elmentünk családostól megnézni az autópályát!
Szekszárdig mentünk!Mintha nem is M.o.-n mentünk volna!
csáó VisMajor! énis szigetvári vagyok
szeva Tomi...a matrica az menyi? jah meg szekszárd-pécs az csak gyorsforgalmi nem? ott menyi a sebességkorlát 110 vagy 130?