Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Menjünk Most nem esik az eső
Hát igen.Én még jawa mustanggal kezdtem 1990 ben.Bazz ilyenkor eszmélek fel hogy milyen öreg vagyok
basszus motorozhatnékom van
Szép kis csapat.Illetve nem kis csapat.
szeva sala
jo lett volna nekünk is ilyen korán kezdeni
basszus ha én ilyen helyre járhattam volna
a kis csapat egy része!
Csá kis sala.Te örök gyerek vagy.Mehetsz te is.Amúgy cseréld el a gixxit egy ilyenre.Szerintem szőrébe is mehet a biznisz
persze találkozunk ugyis még
Ott az adatlapon.145.000 HUF
Köszönöm szépen,tuti hogy elmegyünk hozzád kipróbálni.Biztos nagyon tetszik majd neki-örök élmény az ilyen
pedro, amúgy milyen árban van a motor?
pedró meddig számit valaki gyereknek?
Jövö héttől a nagy tacskó parkolóban ismét lesz gokartpálya.Az én felügyeletem alatt lehet a gyerekeknek menni a pályán díjmentesen,mivel a klubom megállapodott a tulajdonossal.nagyon szívesen látnánk a fiadat is.
majd valamikor megmutathatod élőben is
Azta mindenit ez de aranyos kissrác .A lába még közel sincs a talajhoz és vigyorog ezerrel.

Na majd lehet hogy beszélünk és elmegyünk hozzád egy kis tanácsadásra stb.Bár nagyon féltem a motorozástól,remélem hogy NEM követi az én példámat és nem ül soha ennél nagyobb motorra .Soha nem lennék nyugodt.
mégegyszer köszi nekem is nagyon bejön
persze, szoktatni kell, hogy később menjen neki de ne aggódj ezt megfogja jegyezni, és majd amikor te leszel 70 éves és felülsz mögé majd őis ezt irja hogy " olyankor csak 40 50 el"
Jaja.Imádja a motorokat,van is neki egy kis mocca.Sőt , néha felül mögém is 1-1 karikára de csak nagyon nagyon óvatosan motorozgatok olyankor-max 40-50 el.
motogp? bocs
Ezek erősek neki.én gyerköcöket oktatok Pécsett.Ha segíthetek valamiben hívj.
Vészi László : 70-591-4848
Az akkor haladós neki egy pöttyöt sajna..
ja ja barátom ami felesleges suly azt mind kivágtunk külömben nem lesz esélyem a motogp ben
hát, erről beszélek...