Jövö héttől a nagy tacskó parkolóban ismét lesz gokartpálya.Az én felügyeletem alatt lehet a gyerekeknek menni a pályán díjmentesen,mivel a klubom megállapodott a tulajdonossal.nagyon szívesen látnánk a fiadat is.
Azta mindenit ez de aranyos kissrác .A lába még közel sincs a talajhoz és vigyorog ezerrel.
Na majd lehet hogy beszélünk és elmegyünk hozzád egy kis tanácsadásra stb.Bár nagyon féltem a motorozástól,remélem hogy NEM követi az én példámat és nem ül soha ennél nagyobb motorra .Soha nem lennék nyugodt.
persze, szoktatni kell, hogy később menjen neki de ne aggódj ezt megfogja jegyezni, és majd amikor te leszel 70 éves és felülsz mögé majd őis ezt irja hogy " olyankor csak 40 50 el"
Jaja.Imádja a motorokat,van is neki egy kis mocca.Sőt , néha felül mögém is 1-1 karikára de csak nagyon nagyon óvatosan motorozgatok olyankor-max 40-50 el.
Na majd lehet hogy beszélünk és elmegyünk hozzád egy kis tanácsadásra stb.Bár nagyon féltem a motorozástól,remélem hogy NEM követi az én példámat és nem ül soha ennél nagyobb motorra .Soha nem lennék nyugodt.
Vészi László : 70-591-4848