Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó a társaság én volt hogy kocsival is kimentem, meg ugy hogy motorozni nem volt benzinem csak ki tudtam menni. még nézni is jó amikor lefele megy az egykerék
A kislány a motor 15éves,én 34 és én is megyek ilyenekkel!
te 16 évesen tuti és issszzzzonyat nagy buli!Holnap Görcsönyben MX-ezünk ilyennel,de lesz Pécsett tesztnap akkor kipróbálhatod,vagy hívj és megoldom neked a próbát!
70-591-4848
A képen azok akik ilyennel versenyeznek,nem 10évesek!(3. helyen Molnár Alexandra 15év)
mit is mondtál ti mikor mentek oda?
nemvagyok ám PRO kanyarvadász nem igazán szoktam kanyarvadászni..de elöbb utobb elkell kezdeni , és ahogy Gabi mondta a pihenőben jó a társaság Stb..
Gyere át a városon (6-oson) és a Budai állomásnál a kereszteződésnél fordulj fel balra komló felé.Azt gyere végig ki a városból és kb táblától 4-5-km.Látni fogod jobbra az extrém park után kb.500 m.-Jobbos kanyar után beugró és ott a pihenő.Sok motor lesz és 400 al száguldozó motorosok.
nekem is kockás hasam van:D egy nagy kocka
tv nézö izom
szigetvár felől legjobb ha orfűnek mész... és akkor mire kiérsz pihenőre már melegek lesznek a gumik
Kigyúrtad mi......?....

Elhíztál bazdmeg,nem kigyúrtad

Én tudom miről beszélek,én is ugyanúgy gyúrtam ki magam mint te.Csak hasra
hát lehet hogy nem hiszed de én valaha olyan voltam mint az agárkutya zörögtek a csontjaim csak utána kigyurtam magam
Gabi..hogyha szigetvár felöl megyek pécsre akkor merre találok oda könnyen? elkerülő vagy menjek át a városon?
www.idokep.hu ez megmutatja a tutit nekem mindig bejöt amit mutatott
Szerintem mi a Dzsozéval igen.Remélem legalábbis.
20 fok és nem mondott esőt
Csáó sala...én még új vagyok de lehet elnézek arra..ismerkedni..meg megnézem dzsozé gépét
majd meglátjuk. sztem nem lesz szép idő
lehet
Kinyírtad? Mert dagadt voltál hozzá biztos te motorgyilkos.....

Amúgy én is kosárba adtam el.... ...Többet voltam alatta mint rajta...
16 évesen én mehetek ilyennel?
hali srácok. holnap vagy vasárnap jön valaki pihenőre?
Sógorom mostani (ELSŐ) motorja egy GSX-400 F Suzuki.Már most ( fél év alatt ) 3 X gondolkodott hogy lecseréli nagyobbra-újabbra.Pedig ha én olyannal kezdhettem volna.PFFFFF.

De most már lenyugodni látszik és elkezdte ezt csinálgatni-újítgatni nagyon helyesen.Kezdetnek bőven túl jó mocca van . Sokan vágynak olyan motorra mint ami neki van,és főleg első motornak...
Én 34 vagyok,de még igazi gyerek! Mire gondolsz?
100e alatt nagyon gagyi Pitek vannak.Az új 2010-es MCM 125-ös 189.000.- supermotyo kerekekkel 210.000.-.Vannak használtak is 140.000-től.A 140-es 250e,150-es 3-400e és nyílván a csillagos égig lehet őket tuningolni.Tavaly 2 gyerköcöm(tanítványom) ment ilyenekkel a Magyar Pitbike MX Ob.-n. 1. 2.hely és egy 1. hely a Juniorban és egy 3. hely a Midsize(felnöttek közt)
jah csak "hideg" van..
holnap 20 fok és nem mond esőt
jaj olyan nekem is volt két hétalatt kinyirtam