jó a társaság én volt hogy kocsival is kimentem, meg ugy hogy motorozni nem volt benzinem csak ki tudtam menni. még nézni is jó amikor lefele megy az egykerék
A kislány a motor 15éves,én 34 és én is megyek ilyenekkel!
te 16 évesen tuti és issszzzzonyat nagy buli!Holnap Görcsönyben MX-ezünk ilyennel,de lesz Pécsett tesztnap akkor kipróbálhatod,vagy hívj és megoldom neked a próbát!
70-591-4848
A képen azok akik ilyennel versenyeznek,nem 10évesek!(3. helyen Molnár Alexandra 15év)
Gyere át a városon (6-oson) és a Budai állomásnál a kereszteződésnél fordulj fel balra komló felé.Azt gyere végig ki a városból és kb táblától 4-5-km.Látni fogod jobbra az extrém park után kb.500 m.-Jobbos kanyar után beugró és ott a pihenő.Sok motor lesz és 400 al száguldozó motorosok.
Sógorom mostani (ELSŐ) motorja egy GSX-400 F Suzuki.Már most ( fél év alatt ) 3 X gondolkodott hogy lecseréli nagyobbra-újabbra.Pedig ha én olyannal kezdhettem volna.PFFFFF.
De most már lenyugodni látszik és elkezdte ezt csinálgatni-újítgatni nagyon helyesen.Kezdetnek bőven túl jó mocca van . Sokan vágynak olyan motorra mint ami neki van,és főleg első motornak...
Én 34 vagyok,de még igazi gyerek! Mire gondolsz?
100e alatt nagyon gagyi Pitek vannak.Az új 2010-es MCM 125-ös 189.000.- supermotyo kerekekkel 210.000.-.Vannak használtak is 140.000-től.A 140-es 250e,150-es 3-400e és nyílván a csillagos égig lehet őket tuningolni.Tavaly 2 gyerköcöm(tanítványom) ment ilyenekkel a Magyar Pitbike MX Ob.-n. 1. 2.hely és egy 1. hely a Juniorban és egy 3. hely a Midsize(felnöttek közt)
te 16 évesen tuti és issszzzzonyat nagy buli!Holnap Görcsönyben MX-ezünk ilyennel,de lesz Pécsett tesztnap akkor kipróbálhatod,vagy hívj és megoldom neked a próbát!
70-591-4848
A képen azok akik ilyennel versenyeznek,nem 10évesek!(3. helyen Molnár Alexandra 15év)
Elhíztál bazdmeg,nem kigyúrtad
Én tudom miről beszélek,én is ugyanúgy gyúrtam ki magam mint te.Csak hasra
Amúgy én is kosárba adtam el.... ...Többet voltam alatta mint rajta...
De most már lenyugodni látszik és elkezdte ezt csinálgatni-újítgatni nagyon helyesen.Kezdetnek bőven túl jó mocca van . Sokan vágynak olyan motorra mint ami neki van,és főleg első motornak...
100e alatt nagyon gagyi Pitek vannak.Az új 2010-es MCM 125-ös 189.000.- supermotyo kerekekkel 210.000.-.Vannak használtak is 140.000-től.A 140-es 250e,150-es 3-400e és nyílván a csillagos égig lehet őket tuningolni.Tavaly 2 gyerköcöm(tanítványom) ment ilyenekkel a Magyar Pitbike MX Ob.-n. 1. 2.hely és egy 1. hely a Juniorban és egy 3. hely a Midsize(felnöttek közt)
holnap 20 fok és nem mond esőt