Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No valaki pihenő? én gondoltam arra hogy magyarszék felől benézek végül is innen pécs közepéről az "közelebb" van
nézi valaki a forma-1 ? nagyon kemény baszus minden nagy arc kiesett a Q1 ben...xD
menyien voltak sokan?
sala én megyek, lehet délután elmegyek a pihenő felé..persze ha odatalálok
jáó rággölt ki megy ma gurulni?
Pécsett is
nemrég vonultak el az autópálya avatós motorosok
jó reggelt mindenkinek! mi a dörgés villámlás?
itt szigetváron 7 ágra süt a nap
jóreggelt!
Szépen írkáltatok ám
dzsozé szép lett a motor lehet, hogy a Tildy garázs sornál láttalak tegnap?

Üdv az újaknak
Ej de beindultatok pár napig olyan pangás volt itt, hogy még azon is elgondolkodtam, hogy írjak-e ide erre puff neki pár óra alatt vagy 5 oldalt irkáltatok persze pont akkor amikor nem vagyok.

A pitbike-okról jut eszembe a Tesztmotor csinál egy ilyen versenysorozatot csak 90kg a határ én meg sok hajszállal a határ felett vagyok de ha itt van vki aki alatta van és érdekli:

http://www.tesztmotor.hu/blog/tesztmotor.hu-blog/indul-a-t
alma-tesztmotor-kupa.html

rambo amúgy ne izgulj én kemény egy éve motorozom és múlt hétvégén voltam kint először a pihenőnél és simán bárkivel lehet beszélni. Mondjuk véletlen kerültem oda de most már többször megfogok ott fordulni én is.
Pitbike tesztnap dátumát még nem tudom.Elvileg a jövőhéttől van gokart pálya a tecskónál,ott bármikor,de tervezünk egy tesztnapot is .ez aszfaltra vonatkozik. Terepen ,valószínüleg nagyharsányban lesz tesztnap.Ha van konkrét időpont akkor kiírom.Viszont a tesztnapon tuti sokan lesznek ezért megoldhatjuk okosban,ha már kinyitott a gokart pálya.nekem van 6db!
Énis megyek majd holnap re, by all
Jó éjt mindenkinek!
ha délelött leszel akkor majd még beszélünk, csáó
okés elmentem a számot, itt az enyém: 06 30 654 264 9
Na most én is megyek csobbanni.Holnap RE.
Szerintem 1-2 körül ha minden jól alakul.De ha gondolod csörgess rám 12 körül és talán tudok addigra valamit-addigra beszélek a dzsozéval is szerintem.70/296-40-21
Gabo, mikor mentek ki holnap?
Csá Dzs.
Nagykozárban volt szimó esö, győztem söpörni a sok kis mocit
szeva! lehet holnap találkozunk pihenőnél
na skacok én lépek örülten uraim a beszélgetésnek sziasztok holnap beszélünk
gyaa de jó lenne
Merre esett szimóeső.Változnak az idők.Tavaly jégeső,most meg már simóeső.Áhhh.Jövőre meg gixxereső.....
Pedro pécsett mikor lehet kiprobálni ezeket a motorokat?
Az,Ajka-Bakonygyepesi pálya