Én nem tudom megyek e.Elvileg a Dzsozéval mentem volna de ő nem biztos hogy tud jönni.Ha esetleg közülünk többen megyünk akkor én is jövök ha jó idő lesz.
Jaja.De minden évben kitalálok valamit mióta megvettem hogy ne unatkozzak .De most megint 95% ban kész,apróságok vannak de d.u.-ként csinálgatom még.
Pld.:Mikor megvettem akkor az udvarból -40 cm le,új kerítés,újrafüvesítés,teljes belső renoválás (teljes villanyszerelés,teljes vizszerelvényezés csövezéssel,konyha,fürdő full bontás felújítás,riasztórenszer stb).
+1 évre.Full tető lecserélése vadi újra,teljes hőszigetelés
+1 évre.Tetőtér beépítése az új tetőbe 1 szobafal kibontása stb
Most.Teraszrész építése,+ 1 bejárat előszobával,ajtók ablakok cseréje,másik fal kibontása,full lapozás az ebédlőben stb stb.Röviden és elnagyolva ennyi .Úgyhogy mindíg van mit csinálnom de már csak a 4 főfal az eredeti
Hali.Benned nem csalódtam,azért te minden nap írsz valamit ide .Nálunk nem esett szerencsére jég,pedig a városban ,majdnem mindenhol akadt azért belőle.
Én ma voltam, van őrzött parkoló, 1000 Ft a napijegy.
Pld.:Mikor megvettem akkor az udvarból -40 cm le,új kerítés,újrafüvesítés,teljes belső renoválás (teljes villanyszerelés,teljes vizszerelvényezés csövezéssel,konyha,fürdő full bontás felújítás,riasztórenszer stb).
+1 évre.Full tető lecserélése vadi újra,teljes hőszigetelés
+1 évre.Tetőtér beépítése az új tetőbe 1 szobafal kibontása stb
Most.Teraszrész építése,+ 1 bejárat előszobával,ajtók ablakok cseréje,másik fal kibontása,full lapozás az ebédlőben stb stb.Röviden és elnagyolva ennyi .Úgyhogy mindíg van mit csinálnom de már csak a 4 főfal az eredeti
A Rossi Replicat úgyfest, elvitték..hitelügyintézés alatt van..de, a másik kettő megvan