Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehetne ingyen ...de hát látod..válságvan
Ha lesznek jó nők.... De télleg ha már emeljük a színvonalt a mocikkal lehetne nekünk ingyé
szerintem egy mokus show meg a jó nők megérnek egy ezrest
Nemtom h megér e 1000 huf-t ami ott vár
az időkép szerint jó!
Remélem jó idő lesz!
hát nemtudom..holnap találkozunk ha Isten is ugy akarja
az sokkkk De akk nem értem h az oldal vendégkönyvébe miért kellett mást állítani, na mind1.
akármivel mész *
a mész 1000Ft a napijegy..
Ha motorral mész akkor is kell fizetni? Vendégkönyvbe azt írták, hogy nem. Én megyek holnap ott talizunk!
ja ja, mikor mentek? mert énis felnézek szerintem aztán akkor megkereslek titeket ..
Hy sala.Ti mikor mentek oda?Van valami terv?
Szia!
Én ma voltam, van őrzött parkoló, 1000 Ft a napijegy.
van elvielg örzött parkoló. mi megüynk jópáran elvileg. gabó ugyis megismer ott, te meg ha látsz pár hülyét pécs stuntos pólóüba gyere oda
Fogalmam nincs.De gondolom valamit csak kialakítottak a moccoknak ha már motoros rendezvény is a dolog.
amúgy van valami külön motoros parkoló? vagy hogy van ez?
Én nem tudom megyek e.Elvileg a Dzsozéval mentem volna de ő nem biztos hogy tud jönni.Ha esetleg közülünk többen megyünk akkor én is jövök ha jó idő lesz.
Bocs a sok írás hibáért csak fáradt vagyok kicsit
akkor ti mikor mentekholnap vagy hogyan ? wáh mennék énis csa k egyedül nem akarok...Rolian bizom hogy jön és akkor nemkell 1 edül mennem
Hy Tamás.
Jaja.De minden évben kitalálok valamit mióta megvettem hogy ne unatkozzak .De most megint 95% ban kész,apróságok vannak de d.u.-ként csinálgatom még.
Pld.:Mikor megvettem akkor az udvarból -40 cm le,új kerítés,újrafüvesítés,teljes belső renoválás (teljes villanyszerelés,teljes vizszerelvényezés csövezéssel,konyha,fürdő full bontás felújítás,riasztórenszer stb).
+1 évre.Full tető lecserélése vadi újra,teljes hőszigetelés
+1 évre.Tetőtér beépítése az új tetőbe 1 szobafal kibontása stb
Most.Teraszrész építése,+ 1 bejárat előszobával,ajtók ablakok cseréje,másik fal kibontása,full lapozás az ebédlőben stb stb.Röviden és elnagyolva ennyi .Úgyhogy mindíg van mit csinálnom de már csak a 4 főfal az eredeti
Hi,
A Rossi Replicat úgyfest, elvitték..hitelügyintézés alatt van..de, a másik kettő megvan
kösz. alakul a ház?
Hali.Benned nem csalódtam,azért te minden nap írsz valamit ide .Nálunk nem esett szerencsére jég,pedig a városban ,majdnem mindenhol akadt azért belőle.