Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali! én itt, de csak hébe-HÓba... tegnapelőtt meg jégben
még szerencse hogy agyon van gittelve a Golf és a jég nem tud kárt tenni benne
Dzsozé?Kissb?Tamás? Lejelentkezni emberek,vége a punnydásnak
Ez a red baronos telj.mérés engem is érdekelne.

Tehát ezért mit is kell tenni hogy ingyen legyen (Zsanettos dolgok kizárva ) .

Csak időpontot kell kérni és ha megvan akkor begurulok azt mérnek eggyet csak úgy,ingyéééé?
szia!
köszi
IH=Ifjúsági Ház.A centrum parkoló melletti épület.
Hali .Mátol ismét vagyok részben.Még van 1 kis dolog itthon de nem reggeltől éjjelig szerencsére.
nah hi all:D
voltam ma pécsen ( autóval) láttam nagyon megy a készülődés a centrum parkolóban csomóan voltak....pls mi az az IH? :S Z750Roli ha vagy jelentkezz!
Ha a Red Baront kérded akkor ha pécsvárad felől jössz be Pécsre akkor a kis Tesco alatt a bal oldalon. Igazából nem lehet nem észre venni :)
Sziasztok.
Pontosan hol is van ez a bolt ?
Merre találom meg ?

Thx
Az üzletben tudsz egyeztetni egy időpontot a szervizesekkel.
Én voltam ma is ezen a motoros felvonuláson, igaz nem voltunk sokan. Elég hülye időpontra tették.
Köszi, szerintem megyek.
Szerintem a Centrum parkolóban lesz. Tegnap már le volt zárva és a sörsátor van.
Köszi! Belépni hol lehet, az üzletben, vagy a honlapjukon?
én megyek a túrára, haverokkal. mi is megyünk elvielg 10 fölötti létszámmal meg még lesznek mások is. Mókus az IH elötti parkolóba lesz. a túra meg a centrum parkolóbol indul. de mi délelött is motorozunk. aztán show aztán tura, utánna mg pihenő
Ennyi F4 van nálatok most?
Lehet, megnézném az egyiket.
hát ja elég gáz...na mindegy...most megyek majd délután újra irok! mindjárt vége az infó órámnak aztán megyek haza
ha valaki tud infókat akkor plizzz
nem tudom én sem.. elég gyenge és rosszul értelmezhető a plakát...
pontosan ez most hol lesz? hol lesz pl. a mókus show? mert az elöbbi linken nem igen találtam meg....
én mennék, de vizsgázok
Szevasztok! Ma délután érek haza, most suliból irok! jön valaki holnap a túrára? illetve a mókus showra? Z750Roli te jössz? elmehetnénk együtt akkor nem kéne egyedül mennem!
Helló igen tudok klubszerviz alapon működnek én március végén léptem be és nemcsak Yamahára vonatkozik.
Szia!
Tudsz esetleg részleteket erről az akciórol? Elsősorban az érdekelne, hogy csak Yamahára vonatkozik, vagy más motorra is.
Köszi!
Köszi szépen,én vásárolni szeretnék.
Megnyitott és nyitási akcióba ingyen van teljesítmény mérés, motordiagnosztika stb, stb.