Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát csusztam is tavaly meg szeretem az egyedi dolgokat
A látható változások:
-Indexes tükrök-eredeti helye eltüntetve.
-Dupla kipuff-egyedi
-Karbonozott első sárvédő
-Karbonozott ram air takarók.-Lábtartók lecserélve.
-954 RR fényezés
-Sötét plexi
-Undertail levágva-befenekelve
-Egyedi rendszám és indegytartó hátul (majdnem egyedi-a 2. az enyém csak nincs még fennt )
Most más hirtelen nem jut eszembe.
vágom..de nagyon ütős lett tényleg....belül mit alakitottatok?
igen ma hoztam el a dekorostol má csak az a kurva vez lánc csörög
jah, látom itt már matricás... gratulálok nagyon fasza lett.. miért alakitottad át? csúsztál vele? vagy csak untad és egyedit akartál?
hát ja itt még jol szét volt buritva
Dzsozé, nagyon fasza lett a gép, fel is matricázod majd? vagy igyhagyod?
És a végeredmény.
az biztos hogy kurva jó mentem ma városba egy seat elöttem elkezd integetni hogy előzzem meg..aztán elkezd mutogatni hogy tiltsam le...előzés közben melette letiltottam..hát sztem azthitte hogy R6 jön mögötte, csalódás érhette mikor melé értem..de hát istenem:D utána jött utánam de nemtudott megelőzni:d városban nincs ellenfél csak más motoros
hát igen skacok drága hobbink van de kuva jjjjjooooooo
nekemis muszály lesz majd vennem, csak most vettem illetve veszek ruhát akkor még kéne 1 csizma hozzá..meg gumi is kéne...csak hát pénz is kéne
ok kiváncsi vagyok hogy fest a képernyön
én vágottslicket használok nekem bevált és árérték aránya is jo
Mindjárt rakom a képeket tesó.
énis már régóta motorozom volt robogóm , rs 50 most meg a yamaha..de nem mondom magam valami jó kanyarvadásznak..nemis nagyon próbálkoztam még...kedden jön a koptatós ruha meg nem ártana gumit cserélnem..gyári "mislen" van rajta
hát én a harmadik idényem kezdem elötte simson meg mini riga fene tudja ja mondjuk nincs majré csikom
köszi amúgy ti már profi kanyarvadászok vagytok?
én is benne vagyok jöhetsz ha akarsz
Jólvan, felnézek majd valamelyik nap! aztán megismerkedek a többiekel is aztán meglátjuk..menyien szoktatok amúgy motorozni menni?
Figyelj.Ha gondolod akkor gyere fel pihihez azt eldumálgatunk.És ha gondolod akkor jöhetsz velünk is párszor ha kanyarogni megyünk majd ha a többieknek nincs kifogása.Csak az a lényeg hogy ne nekünk kelljen figyelnünk rád hogy mikor mit csinálsz.
kösz
gabo amit köldtem nentudod felraki a telorol
ja néztem a mocid faszán néz ki