Csinos! Ez majd kiderül ha elkezdem használni. Azért lehet hogy megpróbálom becserélni valami nagyobbra,persze ha minden okés lesz vele,és menni is fog akkor marad. Nagyon mellette szól az alacsony fent tartása. Sajna nekem ez is számít!
Szerintem meg nem igy lesz, mert nekem volt egy 80ccm -es Kleider motorom amit feljavitottam és eladtam az interneten. Debreceni emberke vette meg és azt monta hogy Budapestig vigyem fel és ott átveszi. Igy is lett és mikor elindutam vele már Pakson rájöttem hogy milyen klasz kis gép amit eladtam. Azt hittem hogy nyöszögögni fog, de ugy ment mint az állat.
Jó a hangja csak kicsike! Amit mondtam is neked,nem tudom hogy hosszabb távokon hogy fog viselkedni,és ha elmegyek majd többiekkel motorozni akkor fényéveket kell majd várni rám.
sziasztok látom osztjátok egymást hajrá egyik ne hagyd magad másik!kicsit lemaradtam dolgokról de nem baj lassan én is jelen leszek sok volt a dolgom mostanság meg épp költözésben vagyok de este jövök bowlingozni mert hát kell egy utolsó is a játékba!
Vazze ha elöbb szoltok mi is mentünk volna a fórumos buliba de sajnos már eligérkeztünk egy hatalmas bebaszásra a srácokkal!Legközelebb elöbb szoljatok Csumpa
Jó reggelt mindenkinek.Ha valaki nem olvasta volna a napokba az oldalt akkor szeretném közölni:
Ma este is a Don Dodo pizzériába megyünk 19 óra körül páran a fórumról bowlingozni dumázni eggyet.Ha valakinek lenne kedve jönni akkor mindenkit szeretettel várunk egy pár órás kikapcsolódásra!
Aki motorral jön annak fizetek 1 kólát
Van hogy én is elhagyom pld Sógit,yoozsót de csak pár száz méterre ha látom az egyenest és hajt a vérem a sebesség után.De pár száz méter után lassítok és megyünk tovább normál tempóval szépen.Az meg nálam alap hogyha eggyütt megyünk akkor eggyütt megyünk.
Így van... az enyém is megy 200al, de az már erős kihívás neki is meg nekem is. 100 és 140 között megyek általába mert ezt szereti ez az N-es SV ami nekem van, az S-es burkolt az olyan mintha másik motoron ülnék. Nagyon sokat számít a légellenállás és jelen esetben nem a javamra De nem is érdekel a sebesség...
Na remélem akkor gyűlik a nép majd a túrára, ez éltet már november óta
De azonos.Az enyém is tud 120 al menni,nem kell 300 al száguldani.Nem versenyezni megyünk ha megyünk hanem túrázni.Ha valaki meg nagyon siet azzal megeggyezünk hol vár meg és száguldjon amennyire akar.Ez ennyire egyszerű.
Tavaly 2X is terveztem/terveztük 1-2 haverral (1X a Pusztai Lacival 1X meg a yoozsoval )hogy elmegyünk ausztriába illetve horvátországba 1 " kis " túrára de elmaradt sajnos.Nem úgy jöttel össze a dolgok (a Laciék mentek azt mesélte és mutatott képeket is mikor voltam nála 2 hete-utólag bánom hogy nem mentem györörű helyeken jártak). Én idénre is tervezem,reálisabb az esélye hogy össze is fog jönni a túra de mindenképp 2 vagy 3 naposra kell tervezni hogy ne kelljen kapkodni és nyugodtan nézekődni lehessen.Szóval részemről o.k.-én amúgy is tervezem.
Történt veletek valami télen? :P
Hétfő délutánra terveztem egy Kaposvár-Sásd-Pécs-Szigetvár-Kaposvár karikát. Valakinek van kedve esetleg csatlakozni?
Ma este is a Don Dodo pizzériába megyünk 19 óra körül páran a fórumról bowlingozni dumázni eggyet.Ha valakinek lenne kedve jönni akkor mindenkit szeretettel várunk egy pár órás kikapcsolódásra!
Aki motorral jön annak fizetek 1 kólát
Na remélem akkor gyűlik a nép majd a túrára, ez éltet már november óta