Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello kingston.Mi múltkor a don dodo pizzériába voltunk és úgy néz ki szombaton megint megyünk gurítani eggyet.Ha gondolod gyere te is
Szia.Sajna nem tudok itt zárt pályát pécsen.A vásártéren van gokart pálya de iszonyat kicsi motorozáshoz,megfordulni se nagyon lenne könnyű rajta.Ha lenne akkor...
Hát ja.Ha lenne pénzem nem is tudnám mit vennék.De komolyan.Csukott szemmel pörgessen meg valaki és amerre áll a kukacom azt választom.

Vagy amelyiknek jobban tetszik a színe .

Tök mindegy,mindegyik jó + - 1-2 betű az oldalán .
Bocsánat, hogy felkorbácsoltam a kedélyeket ígérem többet nem teszem.Eddig sem voltam itt ezután sem leszek. Inkább motorozok! De vannak úri emberek, és emberek. Egyébként én minden márkát végig zongoráztam, nekem az xx jött be. De ez nem azt jelenti, hogy a többi nem jó moci. A kawa zzr-600 igen jó volt hozzám, és nagyon ment. A többi Suzuki, yamaha is nagyon jó volt abban az időben. Hát ennyi, további jó fórumozást.
Húh milyen vita van itt vazz:O Meg se szólalok a népmotorommal Am igabo van bowling pécsen? Hol? Régen jártam arra már tuti....
Sziasztok! Nincsen Baranyában valami pálya (akár Gokart is lehet), ahol lehetne SuperMoto-zni? Előre is köszi a segítséget!
Ez olyan mintha belémrugna valaki mert nekem nem suzukim van hanem kawám,ő meg a suzukit isteníti.Akkor nem motorozunk eggyütt de ne is szóljon be,főleg arc nélkül.Legalább tudjam már ki utál .
Egyébként.....egy kérdés.

Ki tudaja mi van, lesz, a Misina-Tetői kempinggel..
Sokat jártunk ide kempingezni a barátokkal.....Jó hely volt!
Miért zárt be?
Már 2 éve nem jártam arrafele..sajnos!
Vsizont szerintem -meszi1100xx és giyon ismerik egymást valahonnan-ez csak azért gondolom amert a Wéberékre hivatkozik és valószínüleg pécsi giyon is.És nem szereti meszit különösebben ha így kiosztja .

De ha már mindketten pécsi moccosok akkor inkább motorozni kellene eggyütt nem veszekedni,még akkor is ha giyon pld gyorsabb és nem akar meszi1100xx re várni-vagy nem motorozni eggyütt , de akkor sem egymást és egymás motorját szarozni..
xxsanyinak akartam írni
Megint válasz erre gomb.
Ja neem.Te nem írtál rosszat.Én ugyanígy gondolom.Nem kéne senkinek a motorját leszarozni,főleg ha nem az.Abszolút eggyetértek azzal amit írtál.
A motorok motorja!
Köszi megnyugtattál!
Akkor azért kapom az osztást h rakjak fel egy olyan képet amelyiken nem napszemüvegben vagyok!
Szia! Minden nap itt vagyok, csak nem volt mihez hozzászólni!
Ezek a szapulások nem vezetnek sehová.
Szerintem manapság minden motor jó, csak ízlés kérdése, hogy mit veszünk...
Elnézést kérek a motoros társaktól....
De nagyon dühít ,ha egymás motorját fitymázzák ( zuk)
Kinek ez , kinek az jön be.. de hogy valakinek a nehezen , vagy éppenséggel nem nehezen szerzett büszkeségét.....függetlenül a teljesítményétől ,életkorától , tapasztalat nélkül ócsároljuk.... hogy tényleg jó -e az a motor vagy sem....az egy kicsit dühít...
Mégegyszer BOCS a beszólásért...
AZt már nem is merem írni hogy jöjjön mindenki aki fórumos bowlingozni szombaton mert a végén még tömegverekedés lenne a motorok miatt .
Persze, az enyém hangos, de nem megy.
Szutyok olasz romhalmaz.
Roliiiii.A kawa igenis motor.Nekem is az vaaaan.Eskü.És a legjobb nyugi .
Hello Fano.Rég jártál itt.Vagy csak nekem tűnik régnek ?
Hujujuuuj!
Mindjárt Te is kapod FANO!
Ja, akkor én is jövök a fos Apriliaval...
Ááááá!
Nem merek szólni semmit!
Mert mindjárt megkapom hogy a Kawa nem is motor.......
Jobb lesz ha meghúzzuk magunkat!
Hy Roli.Nehogy beszállj te is a szar KAWÁDDAL ide