Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Voltam fent bringával,nem gyenge mekkora hó esett este óta. Remeterétig fel van sózva, Lapis totál havas,sokan mentek fel kocsikázni már korán reggel.
jó reggelt!
Sanyi!
tuti fotoshoppal csinálatad
joreggelt
Jó reggelt! Pár kép a Mecsekről! Ma készültek! Jön a tavasz mi ba.meg?
Üdv mindenkinek!
Hello Mindenkinek!
Pirelli Diablo Corsa 190/50-17 0km-es a gumi vadiúj! 25ezer ft-ért. Kanyarvadászatra, túrázásra kiválóan alkalmas! Akit érdekel az írjon és megbeszéljük!
Hay.Megfagytatok?
szia
Szia Holnap korán gálya!
Van 3 bakom majd megoldom valahogy.
igen stabil(a hátul a középállványon állt a gép).
csak a kerekén nem állna meg szerintem
Láttam a fényképeid között, bakkal támasztottad alá a mocit.Elég stabil dolog ez? Én is éppen azon gondolkodtam hogy támasztom alá. Még nincs motoremelőm,de ha ennyibe kerül akkor nem is lesz. Veszek vasanyagot,és össze eszkábálok 1 előre ,1 hátra.Sztem töredékéből ki lehet hozni,(Akkor voltam hülye amikor itt hírdették a hátsó emelőt 3 ezerért,és nem vettem meg)

akkor jó szerelést
Kaptam 20W telóolajat,a Szabóéknál Zsolnay úton! Már azt hittem interneten kell rendelni,de szerencsém volt. Szombaton kicserélem,ha nem lesz bitang hideg idő.
Van hát
haj pécsiek van itt valaki
Hát még várat magára.A matrica a lakk alá megy,nem tanácsos kamrában szárítani. A szín még nincs eldöntve,van 2-3 variáció.Sztem 1-2 hét.Ha kész összerakom és megmutatom.Csak az idő javuljon már...
ja, értem.... fényezés kész lett?
Igen,most 10w van benne,de egy húzósabb fékezésnél felkoppant.
mindenképpen 20 ast akarsz? nem elég a 10 es?
5-10w lehet kapni,az van mindenhol.
hát igen.. szinte mindenhol a 10w a legkeményebb...
olajshop.hu n tudsz rendelni...
Sajnos voltam már a Mártírokon,Steelhorse-ban,Suzukinál,20w-s nincs!
újabb ötlet: Mártírok útján az olajshop.
sokféle márkát tartanak..