Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja 400 nem 4000 de mindegy,te tudod úgyis.
Sógorom suzuki gsxf 4000 ról van szó amúgy
Hy Tamás.Már akartam kérdezni tőled hogy már sacc fél éve
megvásárolt de még át nem iratott motor átiratása hogy működik?Illetőleg ha arról van szó hogy nem egyszerű akkor vállaljátok e az ügyintézését.
Ez csak ötlet volt,ha van terved akkor valósitsd meg,főleg ha van ember aki fullosan garanciával megcsinálja.
hello
nemtom meg gondolom
Így pörögünk?
várj megnézem
A kipu hirdetések között találtam yoshimura hőálló (domború) gyári matricákat.Szerintem jól nézne ki és 2500 / Db áron nyomják tehát 5 ből megvan és nincs szenvedés és bizonytalanság milyen lesz ha graviroztatod.
ja akkor csak én szopok a motor alakitás miatt
há jah ezt összemákoltam
Ja aki kap hozzá.Tudod kinek áll a szerencse mi ?

Szerencsésnek
nékem mákom van én kaptam a motorhoz egy zsir uj pár bt 003 at. itt virít még a garázsba. majd ugy kb 8 hét mulva felrakom addig még nekem is vannak viszsa pró dolgok
Hy Sala.
Jaja.Első hátsó és a Zsoltitól lessz,szerinte 99% os.Úgyhogy lehet majd kanyarogni vele
ahoj sala
ja és párba veszed elsö hátso ?
áhoj népek.
Hát ja.Állítólag ragadós de majd kiderül milyen.Még Dunlopom nem volt,de nagyon nagyon dícsérik.
a 209 biztos fasza lesz de gondolom kopni is fog de valamit valamiért
Igen,ebben igazad van-én is elgondolkjodtam rajta-sőt-a következő az lesz lehet nekem is.Kipróbálom,remélem bevállik majd,de elötte lejárom a most fenntlévő contit&metzellert aztán a D209 GP-t.Utána meglátjuk mi merre.
én valszeg maradok a vágott slicknél nekem ez jött be és nem bir sokkal kevesebbet mint az utcai gumik és a töredékébe kerül
A szelepeket,szinkronokon én szezon végén átestem már.Lánckereken láncon még nem,de remélem nem is kell még pár 1000km-ig
10körül jövök még!
Addig is sziasztok!
Oks.De tényleg menjünk,hiányzik a társaság .

Amúgy Trolikával mi van?Múltkor eltünt és azóta se írt semmit ide se.