Hát ja.Nekem van munkaidőm ami nincs is .Ha esetleg a melóhelyen végzek akkor is van mindíg valami maszek amit lehet csinálni,nehogy unatkozzam.De inkább most szenvedek ebben a szar dzsuva időben mint nyáron amikor mindenki megy mindenfele nekem meg az ablakon kinézve kelljen csak motort látnom.Már alapból úgy tervezem hogy akkor kicsit lazitok a tempón és nem vállalok ennyi szart be hogy tudjak kint játszani a kölkeimmel meg ha úgy van tudjak gurulni minden nap .
Reméljük Dzsozé nem sokára elkészül a géppel!
Ugye-ugye akinek a motorja szobatiszta!
Én leakptam az állványról be az aksi és go!
Volt egy szabad órácskám tegnap,így csak Szigetvárig gurultam el!
A meló beosztásom elég rendszertelen!Ezért előre nagyon nem tudom megmondani mikor dolgozok!De biztos fogok tudni időt szakítani egy-egy több órás mocizásra!
Ha tovább világos lesz akkor még jobban neki lehet indulni!
Szavadon foglak.Szerintem jövő héttől ha nem esik akkor én is kitolom.Az a baj hogy a dzsozénak még darabokban van a mocca,a Fire eladta -Miklós szintén , XX es Tibi haverom nem akar még hidegbe menni 1-2 ember meg kivonatta a forgalomból télre.Egyedül én meg mivel későn érek haza és még eddig elég korán sötétedett nem akartam a szobából kicügölni hogy mehessek 20 percet és nem volt kedvem hóba sárba megfagyni sem.De részemről ha nem esik és nincs minusz mehetünk .
Jó reggelt Mindenkinek!
Szeva Gabó!
Köszi a meghívást!Hétfő este már beszéltük Dzsozéval!
De sajnos ez a szombat nekem semmiképp nem lenne jó!
Este dolgozok!Másnap reggel pedig irány Szombathely!
Nektek jó mulatást kívánok!
Tán lehet hogy d.u ig/estig dolgozom és 18-19 órakor nem akarok már elindulni.De barom vagyok.Lehet leszámolok azt gooo .Vagy lehet még nincs összerakva 1-2 embernek a motorja mert nem keres havi 320 ezret?A baromja,akkor miért dolgozik?.
Nem tudom ki vagy mert nem ismerlek,de el vagy varázsolva nagyon.A tavalyi évben is 13000 km-t mentem,és decemberben is motoroztam tavaly elött is 6 fokban.
Ha lenne annyi benned és nem csak játszanád az agyadat /esetleg ismernél /sőt ,elolvashattad volna akár azt is hogy miért nem megyünk-megyek motorozni 3 fokba esőbe.
De nagyon ügyes vagy hogy mentél,gratulálok hozzá és te vagy a menő hogy megosztottad velem/velünk,és felnyitottad a szemünk hogy ilyenkor is lehet-ha nem írod sosem jut eszembe hogy mi merre.
Sziasztok!
Nem tudom mi a furcsa abban ha valaki ilyenkor előveszi a motorját és motorozik!? Én is mentem egy két kört és bizony nem 90-nel. Csak tudni kell mi van a lábad közt és akkor nincs semmi baj. Meg nem egy szezon alatt 3000km kell motorozni, és akkor azt hiszi ő nagy menő.
Hay.Én is láttam 1-2 moccost.Ami inkább fura volt hogy egy cbr-t is,mivel speedet nem nagyon hoznak ki ilyenkor még .Remélem tud valamit a srác a jövő időjárásáról.
Hali.O.k.Köszönöm szépen,szerintem megvan minden papír neki,szerintem a jövő hónapban ha jó idő lesz akkor esedékes is lesz a dolog.Addig is mégegyszer köszönöm szépen az infókat és a segítséget .
ja a jo lemaradt csak a hidegebb idöben kell kicsit vigyázni de akkor mindegyikell kell de énaladtam még sosem csuszott meg igaz 100 kilo vagyok ha bemelegszik jobb mint az orbit nekem csak jo tapasztalatom van vele
Ugye-ugye akinek a motorja szobatiszta!
Én leakptam az állványról be az aksi és go!
Volt egy szabad órácskám tegnap,így csak Szigetvárig gurultam el!
A meló beosztásom elég rendszertelen!Ezért előre nagyon nem tudom megmondani mikor dolgozok!De biztos fogok tudni időt szakítani egy-egy több órás mocizásra!
Ha tovább világos lesz akkor még jobban neki lehet indulni!
Szeva Gabó!
Köszi a meghívást!Hétfő este már beszéltük Dzsozéval!
De sajnos ez a szombat nekem semmiképp nem lenne jó!
Este dolgozok!Másnap reggel pedig irány Szombathely!
Nektek jó mulatást kívánok!
Ha lenne annyi benned és nem csak játszanád az agyadat /esetleg ismernél /sőt ,elolvashattad volna akár azt is hogy miért nem megyünk-megyek motorozni 3 fokba esőbe.
De nagyon ügyes vagy hogy mentél,gratulálok hozzá és te vagy a menő hogy megosztottad velem/velünk,és felnyitottad a szemünk hogy ilyenkor is lehet-ha nem írod sosem jut eszembe hogy mi merre.
Nem tudom mi a furcsa abban ha valaki ilyenkor előveszi a motorját és motorozik!? Én is mentem egy két kört és bizony nem 90-nel. Csak tudni kell mi van a lábad közt és akkor nincs semmi baj. Meg nem egy szezon alatt 3000km kell motorozni, és akkor azt hiszi ő nagy menő.
Amúgy nincs kedved jönni elvileg szombaton eggyet bowlingozni?
Nyomattam egy laza kört ma is Szigetvárig!
Amúgy jövő keddtől ismét lehülést mondanak .
Kijött a jó idő!
Lehet menni!
Vigyázz Magadra!
Jó éjt!
Örülök hogy hívtál!