Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel én pécsváradi vagyok így Bonyhádig bemelegítek onnantól meg jön az élvezet
Kérdésem, h külföldi túrát nem szerveztek vagy nincs kilátásba senkinek? Magyar hont elég jól ismerem már és meglehetősen vágyódom az Alpokba, látni akarom azokat a szép hegyeket és átérezni milyen érzés kátyúmentesen közlekedni Nyilván nem egy napos túra lenne, olyan 1 vagy 2 ottalvásos valahol, persze nem 5csillagos viskóba
Hy.vanyek.Az nem is rossz útvonal-Bonyhád-Egregy-Komló-Orfű-Pécs.Mehetünk arra is.Csak menjünk
Akkor jó.Ha kicsit is jön de legalább jön:)
Jövök én is gurulni majd veletek. Kedvenc szakaszom Bonyhád-Egregy-Komló-Orfű-Pécs. A mánfai szakaszt valahogy nem szeretem, túl nagy a forgalom és túl arrogánsak ott az autósok a motorosokra
ja beszéltem vele jön de nem marad sokáig mert dolgozik vasárnap
Dzsozé.Fireével sikerült beszélned?
Oks.Úgy lesz
Akkor ezt túltárgyaltuk!Részemröl ha 10fok fölött van az idö mehetünk! Ha van valami terv irjátok ki ide és akkor összecsörgünk!Csumi
O.k. Akkor ezt megbeszéltük.A számom pár sorral lejjebb kiirtam,nem titkos,meg remélem úgyis tudunk találkozni nemsokára pihinél és össze tudunk hozni valami motorozást .
Tőlem mehet!
Ha nem ütközik valami más programban.
Csak időben szóljatok.
meszi1100xx és xxsanyi , ti benne lennétek valami gurulásba?
És ne vonj le elhamarkodott következtetést ha visszaolvasol a mai napra vonatkozólag,itt nem szokott soha veszekedés,vitatkozás lenni.Ez egyedi eset volt,itt inkább viccelődés,baromkodás szokott lenni,és ha kérdésed van akkor van itt sok,sok segítőkész ember is .
hali.Igen igen .Nagyon jó lenne ha jönnétek.Minnél többen annál jobb.Sőt ha ti mentek valamerre és szólnátok szerintem mi is csatlakoznánk a srácokkal páran hozzátok ha nem zavarunk.Oda vissza alapon is mehetne a dolog szerintem és ha ötletetek van azt is szívesen meghallgatnánk mi is .
Ennyi! Alapitottunk egy motoros baráti kört Pécsett!Gyertek és csatlakozzatok !
Csoki srácok látom közös mocizást terveztek. Lehet még csatlakozni?Mi is szivesen gurulnánk veletek egy karikát!Mi is többen szoktunk de olvastam igabo01nél hogy minél többen annál jobb !
Hy Tommy
Van a plázába is
OK, köszi, elmentettelek.
Megkereslek, ha jobb idő lesz, elég sokat motorozok én is.
Idén még többet akarok menni, ha a benzinkvóta is engedi.
Fano.Ha esetleg becsap a gondolat hogy menni akarsz és nem egyedül , akkor bármikor elérsz a 0670/296-40-21 számon.Én ha kihozom a motort jó idő esetén, akkor utána következő hóesésig / szar időig tuti menni fogok.
Azt meg külön sajnálom hogy az elején én értettelek félre,nekem tényleg nem állt szándékomba veszekedni veled,bár ezt úgy érzem már megbeszéltük az elöbb pár órával ezelött-remélem te is így gondolod és nincs harag részedről sem . Remélem nem miattam ment el a kedved,és remélem hogy összejövünk majd egy kis gurulásra valamerre . Én örülnék neki .
Jaja.Én nagyon örülnék neki ha egy jó társaság összejönne a mostanihoz.Minnél többen annál jobb.
Gábor! Igyekszem majd becsatlakozni egy-egy közös gurulásba. Látom, még azonos generációba is tartozunk...
Az idő hideg, a kocsi jogsinak meg még a felénél tartok csak, sajnos most nem tudok, csak meglepő volt hogy van pécsen bowling, nem tudtam hogy van itt a közelben....
Meszi1100xx.Szerintem nem korbácsoltál fel semmit.Én szeretném ha irogatnál tovább ide,és nagyon sajnálom hogy 1 nap alatt elmegy tőle a kedved .