Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lekéstem,Hy Roli.
Illetve dehogynem.Nézz be az apróhirdetések rendszámtartó rovatába,hirdetnek jópárat,most néztem én is meg.Ott szerintem tudnak a moccodra is adni mivel univerzálisként hirdetik.
csináni kell. valahol megvannak a képek ha nagoyn érdekel
Szép estét!
Az apróban találtok!Elég húzós ahogy láttam!
Sajnos én sem tudom hol lehet elektromost kapni.
Hello .Nem,ez nem elektromos rendszámtartó.Ha lecseréled az ülés alatti műanyagot egy undertailre,akkor ezen a tartón rögzíthető a rendszám és az indexek,mivel az undertailen nincs rögzítési pontjuk.
Hali,bocsi,hogy bepofátlankodok,de megkérdezhetem,hogy ez elektromos tartó?Engem olyan kütyü érdekelne,ha valaki tud?Köszi
olá ombre
Hali Dzsozé.Oksa,köszönöm szépen .Istenkirály vagy
haj skacok gabo elkészült a rendszámtartód jövöhéten elviszem hozzád a meloba
jájá. de nekem a pályaidomom oylan lesz ami agyarországon nem sok van van 2 variávió, majd eldől
Nekem meg bejön.Meg nem minden 2.gsxr ilyen rizlás,van benne valami különcség,kirívóság.
néztem néztem. nekem mondjuk ez a babakék nemgyere be, abba az évjáratba. újba már igen de megjött ma a buksim. nagoyn faja
Ja,18.ától meg 12-14 fokot mondanak .Nem bánnám mondjuk.
Nézz rá a videókra.16:30 kor raktak fel egy rizlás gixxert.Iszonyat jól néz ki,nekem legalábbis tetszik.
ez nagyon rossz volt állytolag este megint hav lesz
A suzuki kékek már elmenekültek,a zöldek maradtak
valamit nemértek. mért a zöldek hajolnak meg a kawa elött?:D mást kéne lekényszeríteni.
Most a Dzsozé jön 1 hondással
jah eddig olyant vettem tudott egy srác szerezni, csak az a készlet az elfogyott. de majd meglátom még, hogy hogyan lesz. köszi a válaszokat
Ezt nem akartam én irni mert a végén még megharagszik rám .