Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk idáig minden ismerősöm dícsérte a vágott slickeket!
De én bevallom félek tőle egy kicsit!De lehet egy hátsót kipróbálok a mostani első gumimhoz majd!
garit válal a gumira én addig szoktam menni vele mig kb 1 mm a közepe szerintem nagyon
Köszi szépen Dzsozé!
Láttam már a hirdetéseit!
Azt hittem valahol Pécsen veszed őket!
Nem volt még probléma egyik gumival sem?
az aproba megtalálod slick kek között most a harmadik az ö hirdetése gábor keszthely párba 18000 + posta
Akkor 4000km durván egy hátsó gumi!
És ezt hol veszed ha megkérdezhetem?
Ha nem publikus elküldhetnéd a mailemre ha nem nagy kérés!
Nekem most van 7e km a hátsóban kb még 1000-1500km-t elgurulok vele szerintem!48ért vettem párban az új gumikat+posta!
Egy szezon 2 garnitúra ha tudok menni!
ja és tapad mint az állat
haj z roli tavaj 12 000 mentem 3 hátsoval 11000/ db az elsöt a második hátsoval tetettem fel az még birná de idén cserélem az elsö 7000/ db
Ha megvan minden papírja, ( külföldi EREDETI forgalmi, ha olasz, akkor a kivonási papír, kétnyelvű adásvételi ) akkor persze..majd adok 1 tel. számot
Eskü mást már nem kérdezek ma tőled
Persze gondolom megfizeti amit mondasz stb stb
És akkor még 1 kérdés neked :Haver hozott egy Suzuki 450 ccm es valamilyen moccot X tudja honnan tavaly szintén.Hazahozta,betolta a garázsba azóta ott áll.Forgalomba helyezését ha eljő a jó idő ti vállaljátok?Ezt már vagy 2 hete kérdezte de mindíg elfelejtem megkérdezni.
Én is kerestem de nem találtam én se nagyon pontos infót.Azért is kérdeztem rád hogy te mit mondasz,tudsz e pontos infót mi merre.
csak gondolom..jogszabály szerint 15 napod van rá..hogy mennyi bünti, azt nem tudom...néztem a neten, de nem nagyon talátam...keress rá a gugliban
Na vissza tértem!
Dzsozé mennyit mész el egy gumával?
Amúgy még én se láttam,én is kiváncsi vagyok rá nagyon .

Hát ha mindenki lelép akkor én is megyek csobbanni.
jahz jolvan.
amúgy csátok mindenkinek. elteszem magam holnapra
Ha meglátnád meg kéne hogy öljünk .

A Dzsozé sírógörcsöt kap mire elkészül amúgy
gyors lezuhanyozom még visza nézek
van erről az uj verseny ekszhausztró valami pikcsör?
Jaja.Az tünt fel nekem is hogy full gyárinak tűnik.És szép is,jól mutatna szerintem.
Aha.Akkor nem procedúra hanem pénzbüntetés var ráááá.Hát ez van.Köszönöm szépen az infót a nevében is
hát ja ez meg nagyon gyárinak tünik tetszik
Ha le van dátumozva az adásvételid, akkor büntetést kell fizetned...hogy mennyit, azt nem tudom...ocsányirodában érdeklődj szerintem
Szerintem meg a gravírozás se olcsóbb.Azt ha meggondolod magad akkor nincs visszaút utána,azt nem tudod leszedni stb.Meg ha elbasszák akkor szintén zsákutca.Vagy utána borítasz rá matricát ami szintén...
az a baj hogy még ténleg nemtom mit csináljak a pufival a matricára is gondoltam má csak kicsit sokallom a pizt érte