mert azért látszik. ott az r betü fölött le van nyalva rendesen. mármint ugy hogy elkopott de nem lyukadt ki. meg a dekliket kéne fényeztetni, de inkább eltankolom az árát. karcosan is megy. aztán ha meg lesz keret akkor pályaidom hogy ne a gyári baszakodjon
jah ezen megy a lehúzás. horzsolva vettem a motorm, megkérdeztem bazdki az hogy a horzsolásokat lecseréljem ujra kb 150 ezrembe került volna. ugyhogy inkább marad igy
na ja,jo ha az ember fiatal,meg lelkes,de flegmának nem szabad lenni.ne vedd félvállra,ez komoly bár te tudod.
na,megyek körülnézek a "kincstárba",talán találok még valamit
irj,ha van valami,sürün be szoktam nézni,meg örülök,ha tudom segiteni a felnövekvö motoros nemzedéket!
persze. ez nem is volt kérdés. minden jogsim ugy szereztem meg hgoy amint betöltöttem azt a bizonyos kort már mentem is. tehtá kb ugy van a jogsimba hogy kismotor, a1, autó, mindegyiknek a vizsgája egy hónappal a szülinapom után vna. mert ugye sajna elöbb nem lehet elkezdeni vezetni. én már most is elmennék, csak októberig kell várnom amíg lejár a 2 év a 125 ösön
nézem mindig az e-bay-t,de semmi
na,megyek körülnézek a "kincstárba",talán találok még valamit
irj,ha van valami,sürün be szoktam nézni,meg örülök,ha tudom segiteni a felnövekvö motoros nemzedéket!