Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert azért látszik. ott az r betü fölött le van nyalva rendesen. mármint ugy hogy elkopott de nem lyukadt ki. meg a dekliket kéne fényeztetni, de inkább eltankolom az árát. karcosan is megy. aztán ha meg lesz keret akkor pályaidom hogy ne a gyári baszakodjon
Miért nem fényezteted? Az nem olcsobb? Aztán matricát rá,mint az uj!
jah ezen megy a lehúzás. horzsolva vettem a motorm, megkérdeztem bazdki az hogy a horzsolásokat lecseréljem ujra kb 150 ezrembe került volna. ugyhogy inkább marad igy
én a köcsög nyomtatoval jártam igy.Hp. inkább vettem egy másik nyomtatot,csak most brother-t
én is ezen idegeskedek. sikerült vennem egy bukót 240 ejró helyett 70 ért, de a plexi az meg 40 hozzá.. majdnem anyni mint a tetves kupak
akkor szerintem annyi mint itt:99€
nézem mindig az e-bay-t,de semmi
arai bolt nincs. mindenki csak hozatni tud louise ból. szal sztem ott nézd meg.
van baranyába arai bolt?
nem tudsz valahol a környéken Arai rx-7 Gp-hez tükrös visiert?
akartam gumit venni ,de sokkal drágább mint nálunk.a garniturán 50 € a különbség.
nem ismerem a magyar árakat,igy nehéz rá válaszolni
jólvan., ez is jó lesz naogyn tarcsiba fázsnyeg punynadok. kint olcsobbak a tuning alkatrészek?
van egy kis pecom,ahol a motoros cumoim vannak,de el kell keseritselek,más dolgom nincs
na jóreggelt jah hát komoylan veszem mert nemkéne összetörni se magam meg a motort se. milyen kincstárad van?
na ja,jo ha az ember fiatal,meg lelkes,de flegmának nem szabad lenni.ne vedd félvállra,ez komoly bár te tudod.
na,megyek körülnézek a "kincstárba",talán találok még valamit
irj,ha van valami,sürün be szoktam nézni,meg örülök,ha tudom segiteni a felnövekvö motoros nemzedéket!
na de én msot megyek kicsit. majd ha este leszel akkor folytatjuk ezt az értelmes eszmecserét csáo
nem kell ezt erőltetni megy ez magától is majd emgprobálok 1-2 szer felmenni páplyára. de okosan kell menni és akkor talán nem basztatnak
akkor talán oktoberig ne eröltesd az utcai motorozást.
köszi remélem a rend éber őrei is csak egy ejnye bejnyét mondanak.
értem.na akkor ejny-bejnye visszavonva
persze. ez nem is volt kérdés. minden jogsim ugy szereztem meg hgoy amint betöltöttem azt a bizonyos kort már mentem is. tehtá kb ugy van a jogsimba hogy kismotor, a1, autó, mindegyiknek a vizsgája egy hónappal a szülinapom után vna. mert ugye sajna elöbb nem lehet elkezdeni vezetni. én már most is elmennék, csak októberig kell várnom amíg lejár a 2 év a 125 ösön
és legalább tervezed a letételt?
hát ez nem egészséges! ugyan semmi közöm hozzá,de ejnye-bejnye!
mi az hogy jogsid? azon kivül mindenem van
he? jogsid sincs?