Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia
ahogy gyorsan utána kerestem hirtelen AGIP ot találtam..
Mármint itt a környéken?
Szia!Nem tud valaki olyan helyet ahol 20w teló olajat lehet kapni?
jó estét
Sorry, hogy belepofázok, de ha nem alakítod át,akkor vághatod haza csak igazán a gépet a stuntolással (plusz hűtő,olajszivattyú,kuplung,miegymás...)
hát én se alakítom át. 1 nem engedik, 2 nem akarom tönkrevágni
értem.. azt hiszem én sajnálnám a motoromat erre
jahh és amögött van egy fasza egyenes. idén is ott leszünk meg vásártéren. én valszeg szénmosonál mert nekem nincs leáttételezve szal nekem kell a hosszu táv a kerékhez
újhegy alatt nem? ami épületet nemrég elkezdtek(vagy már be is fejezték) lebontani
nemén. haver. nekem ilyenkor még nem volt meg a gixerem. én majd msot mert ugyis le kell cserélni a gumim mert semmi minta, szal azt ledurrantom. amúgy szénmosónál. vágod holvan?
szerintem egész jo. Te voltál? hol készült a video?
ez még régi. itt még csak tanulja a burn.t
http://sportmotor.hu/motoros_v...

most kicsit már jobban megy neki. meg most fent lesz neki hátul a malomkerék, meg van fék kéznél, szal jó lesz
még csak egy rolling burn out van. mert a gépeket msot építjük átt. de belinkelem a burn.t ha érdekel
a pécsi stunt os csapatrol van valami video?
nekem nem, de igy jobban néz ki
rendszám trükközés a téma?
én nem csinálok ilyet azt hiszem mindkét motoromon szépen hivatalosan áll a tábla
csumpaaaa
jó reggelt
állítólag az ilyen kis barkács boltokba meg ilyenekbe van. és pár ezer ft. csak azt tudod ugye hogy ehhez szét kell vágni a hátsó idom alját, és a zsanérra is egy nagyon fasza kis felfogatás kell? mármitn egy olyan rész ami valahogy engedi a zsanért mert ugye a hidraulikának a karja az nem hajlik. sztem bőr csík az fasza lenne
Köszönöm a segítséget,jó a rajz! Csak az a kérdés,hol és mennyiért kapok ilyen kis motort?
na megvan. ez a rajz. hidraulikus motort kis háztartási boltba kapsz, többit meg bárhol.
na várj egy kicsit. megnézem jobban. azt tudom hogy 2 féle kép van. egy rajz hogy hogy kell összeszerelni ami paint-es a másik meg egy profiról sok kép. pár perc
Húúúú azt nagyon megköszönném,mert szerintem én is letudnám gyártani!Ha megtaláltad légyszíves küldd el nekem az: spb.balazs@freemail.hu címemre! Köszönöm
Köszi,azt már néztem én is,de elég borsos ára van!Mondjuk,egy fotó az még borsosabb lenne!Köszi mégegyszer
csáo. nekem valahol vannak képek hogy hogyan kell csinálni. de nem ezen a gépen, vagy ha igen akkor nem láttam a sok meztelen nős között megtalálom felnyomom ide. néha nézz be