jahh és amögött van egy fasza egyenes. idén is ott leszünk meg vásártéren. én valszeg szénmosonál mert nekem nincs leáttételezve szal nekem kell a hosszu táv a kerékhez
nemén. haver. nekem ilyenkor még nem volt meg a gixerem. én majd msot mert ugyis le kell cserélni a gumim mert semmi minta, szal azt ledurrantom. amúgy szénmosónál. vágod holvan?
állítólag az ilyen kis barkács boltokba meg ilyenekbe van. és pár ezer ft. csak azt tudod ugye hogy ehhez szét kell vágni a hátsó idom alját, és a zsanérra is egy nagyon fasza kis felfogatás kell? mármitn egy olyan rész ami valahogy engedi a zsanért mert ugye a hidraulikának a karja az nem hajlik. sztem bőr csík az fasza lenne
na várj egy kicsit. megnézem jobban. azt tudom hogy 2 féle kép van. egy rajz hogy hogy kell összeszerelni ami paint-es a másik meg egy profiról sok kép. pár perc
Húúúú azt nagyon megköszönném,mert szerintem én is letudnám gyártani!Ha megtaláltad légyszíves küldd el nekem az: spb.balazs@freemail.hu címemre! Köszönöm
csáo. nekem valahol vannak képek hogy hogyan kell csinálni. de nem ezen a gépen, vagy ha igen akkor nem láttam a sok meztelen nős között megtalálom felnyomom ide. néha nézz be
ahogy gyorsan utána kerestem hirtelen AGIP ot találtam..