Nem nyomtam válasz erre gombot.Ez giyonnak szólt,bár vele sem akarok vitázni.Amúgy te mivel motorozol ha a honda szar?Rakj már egy képet ide hogy had lássuk
Sajnálom csak a gyávák hátrálnak meg!
Egyébként nem tudom ki vagy de motorozni azt biztosan nagyon tudsz, én csak elmotorozgatok szép lassan csendben. De 200 alatt én is szédülök. Informálódj aztán vádolj, de tedd az arcodat is mellé.
És még valami ha tisztességesen nem tudsz válaszolni akkor inkább ne tedd.
Te vagy az a nagyon okos akinek 4-5 liter eszik a szaros hordája százon ja meg persze 299-nél! Te paprikajancsi életedben nem mentél 200-al! wéber is kiröhögitt te.........
Hát persze.Már emlékszem is.Találkoztunk már .Akkor jól emlékeztem,a kert.(baumax) benzinkúton is láttalak ha minden igaz amikor indultatok túrázni és meg mentem oda a Tibivel a P.Lacihoz dumálni.Ha minden összejön akkor idén (már a Lacival megbeszéltem-múlt héten voltam nála) próbálok én is ha nem zavarok veletek tartani párszor,bár ti nem inkább hosszabb távokat mentek ha jól tudom én meg a zx el lehet meghalnák a szenvedéstől 600km után .
A Tibi meg jól tudod igen keveset ment tavaly is.Meg ő nem az a túrázós fajta,inkább egyenesekbe szeret száguldozni-ettől kapok néha idegbajt hogy nem akar jönni mert sok a kanyar .De majd idén rá kell beszélnem hogy jó az is...
Talált, igen a Pusztaival is. Tőle megkérdezheted milyen motoros vagyok! Az a Tibi ha egyről beszélünk akkor ő nagyon keveset ment az xx-szel!? Végsebesség 300-vagy 280 oly mindegy szerintem. A tudás nem az egyenesben kell megmutatni, szerintem. De mindenki úgy menjen ahogy neki a legbiztonságosabb, és másokat ne sodorjon bajba. Ez lennék.
Én nem is sértődtem meg,nem vagyok olyan csak magamra vettem amit írtál és nem esett jól.
Én sem akartalak megbántani semmiképpen téged , csak pont nem vagyok szerintem az a menő fajta,és nem is szeretem ha valaki a motorjával menőzik- mint ahogy ezek szerint te se -és arra gondoltam hogy rám céloztál.
De semmiképpen nem szeretnék veled sem veszekedni és vitázni swm megbántani téged,és remélem megyünk majd eggyütt sokat motorozni. Ha most hírtelen nem is ugrik be ki vagy azért a motorod tényleg ismerem-és ha meglátlek majd akkor tuti beugrik az hogy ki a gazdája .A meghívás meg állandóan szól részemről és jó lenne ha tudnál jönni ha nem is most akkor a következőre akár .
Na ez a beszéd szívesen mennék de a motoros barátaimmal mást terveztünk. És az a 3000km annak szól aki annyit is megy!
Tehát NEM neked. Köszönöm a meghívást azért, talán egyszer máskor. De a pihenőben nyomunk majd egy-két kanyart, na igaz nem 300-zal! És most ezen megint ne sértődj meg! Az enyém nem megy annyit, sajnos de közel van hozzá.
Jó szórakozást hétvégén.
Meg nem egy szezon alatt 3000km kell motorozni, és akkor azt hiszi ő nagy menő.
1.Soha-de soha nem gondoltam hogy menő vagyok-és nem is hiszem hogy utaltam volna rá.Szerintem.
Ha jól tudom nem én szólogattam be neked,és ha a motorodat ismerem is akkor se ítélj meg mert nem ismersz/vagy csak én nem téged-vagy akár ismerjük is lehet egymást , de nem látok képet és így nem tudom-nem ugrik be ki vagy. A korodról. Elolvastam elötte is hány éves vagy mert próbáltalak beazonosítani magamnak hátha eggyütt is szoktunk menni , és nem gondolnám azt hogy olyat írtam volna amive lÉN bántottalak meg téged.
Azonkívül:igen ez egy nyilvános oldal,jogod is van leírni a véleményedet nyilván én is / mi is ezt tesszük.De had döntsem el én hogy mikor motorozom/motorozunk és ne te akard már megmondani és ezért ne menőzzön senki le mert nem tudod hogy 3000 vagy 15000 km-t megyek e és mert nem vagyok kicsit se menő.Én is tudom hogy lehetne-de én nem tudok és ,még sokan mások sem-valaki meg nem akar mert pld fázik.
De amúgy nem is értem miért vitázunk eggyántalán.Inkább gyere el holnap te is bowlingozni és megbeszéljük gurítgatás közben
.
Ez az oldal nyilvános tudomásom szerint! A nevem ott van és ha lejjebb görgettél volna talán akkor ha engem nem is de a motoromat felismernéd! De majd találkozunk a pihenőben, és ott bemutatkozom neked! Én nem játszom a fejem ahhoz már egy kicsit idős vagyok, én csak utaltam arra hogy lehet menni de óvatosan. Te támadsz alaptalanul, és nem tiszteled mások véleményét, a korról most nem beszélek. Egyébként tegnap mentem és az idő nagyon jó volt délután 3-kor. Ja és még valami az én mocim 3éves és 50000km mentem vele. Úgy, hogy van egy pár százezer kilométer tapasztalat. De ez nem azt jelenti, hogy holnap nem én leszek a következő akit baleset ér. Részemről ennyi a többit majd személyesen. Széles utat!
A legjobb:fél 2 től suli------3 kor már motorkozmetika--bazz.Motormosás óra is van már?Esküószöm újra suliba akarok járni.Bár akkor mindenből ötöst kapnék-motorozásos óra-előterjesztem,híres lesze k
Ha máshogy nem megy akkor éjjel alvás helyett!
Na most lépek készülni!Déllben 1óra meló!fél 2kor suli,3kor motort viszem kozmetikába!4körül strand,este lehet megint egy ksi meló!
Röviden a mai napom!Majd este jelentkezem!
Jó legyél!
További szép napot!
Majd alakulnak a dolgok!
Én annyira előre még nem merek tervezni!
Mert ha megtervezek valamit úgy sem úgy fog összejönni!
De lesz ahogy lesz!
Mindenképp fogok gurulni!
Te roli.Mire csak a kipuff elkészül....Addigra lerohad a műanyag oldalidom a motorrol is .Bár múlt héten megint úgy volt hogy hétvégére kész lesz .Na holnap ha elég bátor leszek szóba hozom bowlingozás közbe,tuti hogy az ideg miatt mindíg mellé fog gurítani és így én nyerhetek majd .És ha már hozzászokik hogy ezzel piszkálom akkor rákérdezek a műanyagosra,aztán a fényezésre, aztán a visszapillantó felszerelésre,aztán a matricázásra,aztán az összeszerelésre,aztán a gumiztatásra,aztán a forgalomba viszahelyezésre,aztán a ....Húhh bazz de sokáig fogunk bowlingozni
Mi nem szoktuk szarni mások mociját...!
Meg az adatalapot is ismerjük....
Egyébként nem tudom ki vagy de motorozni azt biztosan nagyon tudsz, én csak elmotorozgatok szép lassan csendben. De 200 alatt én is szédülök. Informálódj aztán vádolj, de tedd az arcodat is mellé.
És még valami ha tisztességesen nem tudsz válaszolni akkor inkább ne tedd.
Bocs, hogy megkérdezném...
gumitehén=Honda CBR 1100XX..?
Ez jóóóóóó....
Olvasd el a teszten mit írtam 1éve.
És egyszer gyere velem motorozni, kedves nagy motoros barát.
A Tibi meg jól tudod igen keveset ment tavaly is.Meg ő nem az a túrázós fajta,inkább egyenesekbe szeret száguldozni-ettől kapok néha idegbajt hogy nem akar jönni mert sok a kanyar .De majd idén rá kell beszélnem hogy jó az is...
Én sem akartalak megbántani semmiképpen téged , csak pont nem vagyok szerintem az a menő fajta,és nem is szeretem ha valaki a motorjával menőzik- mint ahogy ezek szerint te se -és arra gondoltam hogy rám céloztál.
De semmiképpen nem szeretnék veled sem veszekedni és vitázni swm megbántani téged,és remélem megyünk majd eggyütt sokat motorozni. Ha most hírtelen nem is ugrik be ki vagy azért a motorod tényleg ismerem-és ha meglátlek majd akkor tuti beugrik az hogy ki a gazdája .A meghívás meg állandóan szól részemről és jó lenne ha tudnál jönni ha nem is most akkor a következőre akár .
Tehát NEM neked. Köszönöm a meghívást azért, talán egyszer máskor. De a pihenőben nyomunk majd egy-két kanyart, na igaz nem 300-zal! És most ezen megint ne sértődj meg! Az enyém nem megy annyit, sajnos de közel van hozzá.
Jó szórakozást hétvégén.
Meg nem egy szezon alatt 3000km kell motorozni, és akkor azt hiszi ő nagy menő.
1.Soha-de soha nem gondoltam hogy menő vagyok-és nem is hiszem hogy utaltam volna rá.Szerintem.
Ha jól tudom nem én szólogattam be neked,és ha a motorodat ismerem is akkor se ítélj meg mert nem ismersz/vagy csak én nem téged-vagy akár ismerjük is lehet egymást , de nem látok képet és így nem tudom-nem ugrik be ki vagy. A korodról. Elolvastam elötte is hány éves vagy mert próbáltalak beazonosítani magamnak hátha eggyütt is szoktunk menni , és nem gondolnám azt hogy olyat írtam volna amive lÉN bántottalak meg téged.
Azonkívül:igen ez egy nyilvános oldal,jogod is van leírni a véleményedet nyilván én is / mi is ezt tesszük.De had döntsem el én hogy mikor motorozom/motorozunk és ne te akard már megmondani és ezért ne menőzzön senki le mert nem tudod hogy 3000 vagy 15000 km-t megyek e és mert nem vagyok kicsit se menő.Én is tudom hogy lehetne-de én nem tudok és ,még sokan mások sem-valaki meg nem akar mert pld fázik.
De amúgy nem is értem miért vitázunk eggyántalán.Inkább gyere el holnap te is bowlingozni és megbeszéljük gurítgatás közben
.
Na most lépek készülni!Déllben 1óra meló!fél 2kor suli,3kor motort viszem kozmetikába!4körül strand,este lehet megint egy ksi meló!
Röviden a mai napom!Majd este jelentkezem!
Jó legyél!
További szép napot!
Én annyira előre még nem merek tervezni!
Mert ha megtervezek valamit úgy sem úgy fog összejönni!
De lesz ahogy lesz!
Mindenképp fogok gurulni!
Te roli.Mire csak a kipuff elkészül....Addigra lerohad a műanyag oldalidom a motorrol is .Bár múlt héten megint úgy volt hogy hétvégére kész lesz .Na holnap ha elég bátor leszek szóba hozom bowlingozás közbe,tuti hogy az ideg miatt mindíg mellé fog gurítani és így én nyerhetek majd .És ha már hozzászokik hogy ezzel piszkálom akkor rákérdezek a műanyagosra,aztán a fényezésre, aztán a visszapillantó felszerelésre,aztán a matricázásra,aztán az összeszerelésre,aztán a gumiztatásra,aztán a forgalomba viszahelyezésre,aztán a ....Húhh bazz de sokáig fogunk bowlingozni