Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És mivel jó állapotú a 10 es így nem is kéne rádobnod sok zsét .
Tényleg.kawazsolti.:Van egy jó állapotú simson s50b -m és elcserélném arra a szééép zöld színű 10-re ami a boltba áll.Na?A simó is zöld ám....
Fél hatig?Akkor már aludni kellene nem dolgozni!
Pár csere és meglesz egy új Zx10 re lóvém .Vagy hogy gyorsabb legyen elcserélném egy zx10 re a simsont is ha fizetnek rá.
énis melohelyen vagyok... volt 2 lukasórám de mostantól nem lesz megállás fél hatig
Most elvileg van rá egy csere suzuki 125 enduró csere.Ha úgy adódik akkor elcserélem és azt adom majd el .
Hali.Ja melózok megint azt van 1 kis időm akkor írok.

Eladó ám a simson is .Ha valakinek kell akkor had vigye.A pénz jól jön mindíg .Ha nincs akkor azért,ha van akkor meg még több kellene
mai az a simson eladó? lassan nepperré válsz
hali!
mizu? melóból garázdálkodsz megint?
Mostmár jónapot mindenkinek .
Jó reggelt mindenkinek
Üdvözlet
Köszi szépen Zsolti!
10000-ként javallott!
Szia Zsolti!
A guma az sajnos már nem aktuális!
Azért köszönöm szépen!
De egy szelephézag állításra mindenkép megyek hozzád!
És lenne még egy kérdésem!A telóban mennyi km után ajánlott olajat cserélni?
Szia Roli!

Hehet rendelni már a BT023-at! Ha aktuális még !
Szép napod Mindenkinek!
Vasárnap meg....szar volt az idő
Áh sajnos nem.Pedig lehetett volna menni mert szép idő volt szombaton.Csak hugom kislányának szülinapja volt és náluk voltunk felköszönteni.este 5 kor mire mag hazaértem addigra készültem bowlingozni már.
motoroztál is hétvégén?
Túl sokan mint látod nem de annál tartalmasabb volt .
A kemény mag .Dzsozé,Trolika,Zsoleszgsx,Tamás (öccse zsoltinak),Fire&Roxi (ők nem maradtak végig és én.

Nagyon király volt,én legalábbis jól éreztem,magamat.Volt min röhögni és jó volt dumálni is eggyet.
nem voltam itthon....
vagyis szombat este értem haza... nem néztem a fórumot...
kik voltatok?
Hy.Gályázok és várom a jó időt.Miért nem jöttél velünk bowlingozni szombaton,nagyon király volt
hali!
mizu?