Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát jah. nem igazán akarom eldobni a kanalat. féltem magam is meg a motort is. ugyhogy majd pannóniaringen húzgálom aszarvát
Tudjuk ne aggódj milyen érzés.Ezért kell vigyázni nagyon.
hát igy nem tünik nagynak de megmondom őszintén a 750 nek 1 be még nem mertem odakenni. mikor mentem vele picit hüvösebb ovlt és mivel nem sok a minta a gumin 3 ba még eltekerte a picsáját. meg 2 be odacincáltam hát hujujj megnetudjátok
Én mikor átülök a KMX re azt hiszem hogy megállt a föld és nem forog.Lassított felvétel a nagyhoz képest.Szokatlan mindíg a k2 motor között a ménes.
jaja szoricst a kormányt nagyon
Akkor nincs nagy külömbség.Észre se veszed mi?
igazábol fingom nincs hogy milyen. mert sose láttam élőbe. bementem a boltba néztük a neten a bukókat, tetszett megrendeltem
hát muszály. félt a család. de ha a számológépem nem csal akkor kb 4,58 szor több
ja nem ugy gondoltam hogy azt hittem hogy bronz szinü de most má látom hogy arany
Ez KÉK.Bár én szintévesztő vagyok

A trolié.Na az Arany.
hát remélem én is hogy nem lessz vele gondod csak vigyázzzzzzzzz mert ebbe kicsit többbbb a mustang mint a 25ösbe
ja az arany az nem jött át nekem
hát igen. de az arra volt. 9000 km. kb csak szerpentín. de legalább ment. mondjuk lefele a szar is gurul de imádtam a kicsikémet. reméljük idén már nem kell várni a technikára hanem végig lehet menni
kihajtodtad a lelkét szegénynek
Láttam ám.De látod?Neked nincs rajta nyalóka meg eggyes.Csak a Trolinak
Á.Szerintem nem eszik már megint.Nem telt még el fél óra mióta itt volt
ott a link egy picit lejjeb. hogy milyen szép sukár arany lesz pajtás
Az kizárt dolog mert nem tudom.Neked nem lehet.Csak a Trolinak.
szerintem tömi a fejét
ó már rég. szeptemberben. és az új tulaj mondta hogy szétszedték és minden gatya. de hát ilyen ez a showbiznisz
hát 3 biztos lesz. trolié enyém meg haverom is csula csupiszt vesz
eladtad a 25 öst
Már értem miért nincs másnak