Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

inkább az ölembe
dzsoszi nem visszük el a ricsike motorját egy körre ebbe a szép hóesésbe?
De csak Megan Foxx és Hondán
nekem megan fox
Pedig nem is vicceltem .
holnap hivlak a garázs miatt és megbeszéljük
gabo ez jo pojén volt nagyot röhögten
Ezt mondtam én is csak hosszabban leírva.
megkérdezem a srácot azt hivlak holnap
mikor tucc beugrani hozzám?
gabó tudom hogy nem a gixer ellen vagy. minden motor egyformán motor. kinek a pap kinek a papné. nekem speciel a schulz gizi
Olcsóbb.Akkor most a konzumost vagy a tescósat?konzumost vagy a tescósat?konzumost vagy a tescósat?konzumost vagy a tescósat?konzumost vagy a tescósat?konzumost vagy a tescósat?konzumost vagy a tescósat?
na kiváncsi vagyok muti meg
amelyik olcsóbb és valami világos színben de lehetőleg télleg olcsó kéne mert nagy a nyomor és ez a költözködés már a nyomorba dönt má megen költözni de most úgytűnik végleg!télleg ahol a motorodat tárolod oda nem tudnék én is betársulni?mert a rózsadombra költözünk és az közel lenne
Vagy a tescóból a szííííp kék fotocellásat
trolika fussunk össze valamikor és beszéljük meg utána mondok rá valamit a szinen is mulik hogy menyi a váge
papikám én olyat rendeltem. kemény 65 euró volt 230 helyett. péntekre jön meg
Rakj neki tolót,lelopjuk a konzum áruház bejáratáról.Jó lesz az neki
Valahogy selytettem hogy sok sok áááá betű lesz ide írva .Ha kész akkor elvágjuk vele a torkát a sorjásabbik részével aztán elfüstölünk a kezein 2 garnitúra új gumát
ja vágom toloajtot akarsz vagy sima nyilot
Ha nem rajzolod le akkor 120001233445 Dollár .A Dzsozé kirakja neked smaragdból és gyémántból komplette
áááááááááááááááááááááááááááá
ááááááááááááááááá bassza meg még nincs
nah ha ezt nekem kell lerajzolni akkor abból te nem fogsz tudni semmit kiszámolni ! legyen benne polc vitrin akasztós fiók kissebb 2 ajtós olyan legyen mint egy nappali bútor itt az lenne a lényeg hogy jó sokminden legyen benne mert sok cuccunk van relatív kis helyen ezért is kéne plafonig valahol középen egy lcd tv lenne benne vágod?