Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert ittas volt ezért elvették 3 hónapra a jogsiját + 100E ft pénzbüntetés amit mi kaptunk meg vagyis 50-50E ft fejenként. De ezt már az ügyésszég szabta ki nem a rendőrség neki.
De eltértünk a témától nagyon Tényleg nem érdekel a beszámítás? A színét leszámítva pont az a motor amit keresek amit Te árulsz Árulom az enyémet de ilyenkor valamit is eladni...
jah, csak gondoltam, közösséget formálok... Hátha nyárra beindul valami
tomi te cseszegettél multkor hogy én reklámozok no de ez is jó ötlet de ha ien sokan fogunk ott is fórumozni akkor nem lesz elkoptatva a forumod
Igen, emlékszem, itt a fórumon is írtad...végülis rendőrségileg lett valami a faszinak belőle?
jah, és csak hogy megint reklámozzam magunkat...csináltunk egy motoros fórumot pécsieknek és bárkinek
Motor-Ház Fórum
Persze, akarnám elvenni a sportmotor kenyerét, de, azért, gondoltam, szólok... hátha idővel oda is szoktok pécsi motorosok ott lehetne randalírozni
hát hál istennek én megúsztam karc nélkül a hertelendi árokjárást meg a motor is!alig tudtuk tomival kiráncigálni az árokból!jó móka volt de azért legközelebb kihagynám!
Érdekes esés volt a motor szempontjából ugyanis az eleje semmisült meg a motornak, oldalán meg a hátulján karcmentes maradt. 2 teló csere villanyakkal, kerék, műszerfal, lámpa meg egy fékkar.... jaa meg hűtő. Már rég kész van. Várja a hómentes napokat
A baleset meg... Előztem egy faszit olyan 60-al az meg a Golfon kerékcsapágyakat ellenőrzött és egyszerüen rámrántotta a kormányt mikor mellette voltam (persze nem látott) minket meg bepattintott az árokba. Nekem inszalag szakadás barátnőmnek csuklótörés
nincs ezzel semmi gond lassan tanulnak a régi hibákból és gyorsan jól dolgoznak lásd bukóm nem is gondoltam vóna ien gyorsak lesznek dehát úgyláccik fejlődnek!
jaja, faintos csapat ez a motorsportszabónándidanibrájen
ezekkel az sv-kkel csak a gond van imádják az árkot lehet nem árokjáró motort kellett volna vennem nah mind1 ezek a hertelendi kanyarok igaz tomi
Aáá, én tudok mindent...aznap motorral voltunk arra valamikor utánatok, még látszottak a nyomok a napraforgók közt..
Szerencse, hogy ti jól vagytok
De én voltam és barátnőm igen... sajnos. De nem azért kérdeztem a beszámítást mert bármiféle baj van a motorral a baleset után hanem csak mert ilyen S-eset szeretnék venni, mert ez az N-es ami nekem van annak nem tetszik a szélvédelme.
A balesetről honan tudsz? Bár még a dunántúliba is benne volt annó
semmi extra a plexi eltört és garban megoldották!ez normális gesztus nem magam akarom reklámozni de én is ien rugalmas bírok lenni!egyébként fogytam jah a fejemből és még kell vennem bele egy kissebb arcpárnát is:) tehát kissebb lett az arcom mizu veled tomi?megy biznisz?
Szia Péter...
Nem ti voltatok nyáron Hertelendnél ezzel az SV-vel kalandban, mikor rátok rántották a kormányt előzés közben?

Nem, nemigazán..cserélni inkább kp-re kellene az az igazság.

Tamás
Hova viszed a bukót egyik és másik nap? Méretre szabták ?
szia gabó ha jól emlékszem nálad van az ülléshuzatom ha valamikor tudnánk talizni az jó lenne mert az kellene nekem!holnap kereslek!
Szia. Oldaladon hirdetsz egy 650-es S-es SV-t. Beszámolnál abba egy csővázas 650N-es SV-t?
Péter
jah és ezt nem hagyhatom ki! www.safetybike.hu
ezért vettem a szösziéktől bukót egyik nap beviszem és másnap megvan így már szeretem ajánlom mindenkinek !
sziasztok szerintem is be kéne iktatni egy kis gurgulát mert multkor nagyon lemaradtam tehát ha van kedvetek esetleg kicsit kimozdulni pl pénteken ahogy múltkor is akkor én szívesen benne lennék!
Illetve nem biliárdos hanem tekés de mindegy,azt amit el kell dobni azt kész .
Amúgy ha gondolod/gondoljátok jöhet majd megint 1 kis biliárdos dumálós műsor a közeljövőben ha ráértek.
Hali.Nekem papirom van róla hogy 2 napig hiányoztam .De ha nem kell igazolás akkor csak el voltam havazva mert festettem a naygfiam szobáját a kívánsága szerint.Igazi dirigálós főnök,csak nem fizet a melómért.Na mindegy ,túl vagyok rajta .Mostantól vagyok újra.
sziasztok szia gabó mizu veletek?rég beszéltünk senki sehol itt a fórumon
dmaxx=Pécsi Dani (Szösziék)?Csak találgatok,nem biztos.
Háát ha reklám akkor reklám.Lassan jön a provident,a cib bank és a tescós hirdetések tömkelege.De legalább a trolikát tudjuk hogy kicsoda is .