O.K. O.K.Mindenkinek más tetszik és mások a szempontok.Nekem amúgy a gixxer is ugyanannyira tetszik mint a többi mocc.Most természetesen nem a Suzuki ellen voltam,fel ne húzd már magad,csak máshogyan gondolkodunk és más számít pár dologban.A gixxer is kúrva jó mocc,nem hiába veszik ennyien.Akár a többi márka elitjét.
hy dzsozé mizu?kellne nekem egy szobabútor 520x260x60 centi tehát plafonig beépített fiokokkal akasztóssal tv tatóval stb...semmi extra csak olcsó legyen tucc erre valamit majd számolni?
hát. ez relatív mert a 600 as egyik se megy 300 at hondábó meg nincs 750 de csak hgoy emgnyugtassalak a 750 em se megy 300+ t mert le van áttételezve. de igen is enkem számított a felszereltség. kinézetre honda lett volna inkább. szögletesebb
Ez megint parasztvakítás.Csúszókuplunk szerintem majd minden 2004 utáni hondán van.Fokozatkijelző?Viccelsz.Troli mennyiért is vetted az sv-re?15000?Lábtartó állítható?Mert?Minden nap mész a pályára?Nem hinném hogy minden nap állítgatod,annyira nem rosz a hondán se a pozíciója hogy ne legyen kényelmes.És ha veszel rá akkor is mennyi lehet?40-50 ezer?Akkor már miért nem azt nézted hogy melyik milyen szinű?
1 szónak is 100 a vége.Neked a gixxer jött be,azt vetted.
én nem vagyok rendes átlag én spec azokat néztem a tetszés melett, hogy melyik mit ad. csak azt mondom ami egy hondán nincs de a gixeren van. csúszókuplung, fokozat kijelző, állítható lábtartó.
A mai motorok között nincs jó meg rossz.Becsukod a szemed megpörgetnek rámutatsz csukott szemmel eggyre és az jó lesz.
Vagy hogy melyik tetszik éppen.Mindegyik kurva jó motor,nincs külömbség:Honda,Suzuki,Kawasaki,Yamaha.Mindegy,jü mindegyik,nézd meg melyik tetszik JOBBAN és az kell neked.
pár motorral már mente a kawa az hayabusa kategoria de a 2 motort szerintem nem lehet 1 lapon említeni ahaya egy bárány a kawa megy egy vadállat lóerő motor majdnem ua de mégis a kava az igazi sportmotor a busa meg inkább túra de a teljesítményleadás is ennek felel meg ennyit tudok ehez hozzáfűzni!
1 szónak is 100 a vége.Neked a gixxer jött be,azt vetted.
Vagy hogy melyik tetszik éppen.Mindegyik kurva jó motor,nincs külömbség:Honda,Suzuki,Kawasaki,Yamaha.Mindegy,jü mindegyik,nézd meg melyik tetszik JOBBAN és az kell neked.