Én se akarok leállni a PLD:Szöszivel vagy olyannal aki sokkal ügyesebb,tapasztaltabb nálam versengeni,mint amit tényleg a tudásom enged,csak erre gondoltam.
A 460 at csak írtam,nem szószerint hangzott így el .Csak tényleg olyanokat mesélt hogy ha a fele igaz lett volna akkor most a motoGP be nyomulna 46 rajtszámmal az élen.Ez se szó szerint csak ...
Az elöbb nem akartam írni azt hogy nem lepődök meg (hogy mint te is írtad) az volt a baj hogy nagyobb volt az arc mint a tudás,és nem lepődtem meg hogy eldobta a vasat.De fiatal még,majd kinövi.
na de srácok én elmegyek csicsikálni mert a sok orrfújástól kidurran a szemem. holnap ugyan itt ugyan ekkor. köszi a dumázást.
kis_sala voltam. csáoo jóó8
Esett?Basszus.Bár most nem rosszból mondom de komolyan,nem rosszindulat esküszöm,de olyan sztorikat nyomott le hogy az O.Attilával csak néztünk bammeg.460 al keréken a buza téren meg stb stb hasonló sztorik..Néha még te is röhögtél rajta emlékszem .De amúgy sajnálom hogy esett,nem azért írtam ezt,felejtsd el...
hát ő volt az aki egy elég nagyot esett szeptemberbe. de már semmi baja. benne van a pécs stunt crew ba és minden oké. amúgy még
76 nap 1 ora 44 perc 43 masodperc amíg motorozhatok
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu az kemény volt én bizom az ilyet de az kemény volt nemtudod feltenni
.Akkor nem röhögtünk rajta mi?Bassza meg.Mikor megláttam hogy nem vagy sehol mögöttem majd idegbajt kaptam.Győztem megfordulni és öcsém azt nem kívánom senkinek amikor megláttam hogy áll ott a kocsi az út szélén te meg az árokban.
én szedtem ki egy pár embert az elmúlt szezonba... dzsozét, másik csávót ott már a zöldségesnél aki cbr el dobta el a kanalat, meg haveromat a szalagkorlátból. dzsozé látta a képeket...
Az elöbb nem akartam írni azt hogy nem lepődök meg (hogy mint te is írtad) az volt a baj hogy nagyobb volt az arc mint a tudás,és nem lepődtem meg hogy eldobta a vasat.De fiatal még,majd kinövi.
kis_sala voltam. csáoo jóó8
76 nap 1 ora 44 perc 43 masodperc amíg motorozhatok
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu az kemény volt én bizom az ilyet de az kemény volt nemtudod feltenni