Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondj egy-két tippet! Nem mondom el senkinek
Belőlem nem fognak több pénzt kihúzni!
Logika van benne De ha még valamit kitalálnak az már sokba fog fájni
én igazságosnak érzem az újítást.
nem mindegy hogy 400 as egyhengeres, vagy 1300 as négyhengeres...
ugyanaz a bizt kategória volt, pedig akár ötszörös az utóbbi teljesítménye..
Bánom mert az enyém "erős"relative,de őregecske!Az autoknál valamikor pár éve nézték a g.jármű korát is
nem tudom, szerintem az nem változik, csak az eddigi 150ig, 151-350,350+ ccm kategóriák helyett lesz a teljesítmény szerinti besorolás
Hurrá!Kell a hó mocskosul!2 napja süt a nap,ugyhogy ma csináltam olaj szűrö és gyetya cserét Az uj biztositásnál nem veszik figyelembe a motor korát?
12kw ig, 13-35kw,36-70kw, 71+ kw
hallottátok a 2011 es uj biztosítási kategóriákat?
ccm helyett kw szerint lesznek kategóriák...
Jó hír az nincs!Csak rossz!Újabb havazás várható a héten!
Van valami jó hiretek?
hali!
én is itt..
Hali
Szép estét Mindenkinek!
Má4r váltottun emailt a seelhorssal.Szerintem is Ők lesznek a befutók!
Én lehet hogy beleőrülnék hogy nem mehetek vele ha már megvettem.Bár én is szeptemberi időszakba vettem (2 éve) de nekem szerencsém volt mert még decemberben is végig motorozhattam a jó idő miatt.Bár szerintem az azért megnyugtató érzés hogy ott áll és az "én motorom" már.
énis kb akkor jutottam az xj hez,,, és kb 200 km t mentem vele
Az gáz.Akkor gondolom nem vagy boldog te se a havazástól.
még amikor megvettem októberbe azóta nem.. sajna
Hozzáteszem hogy az RMC vel sincs negatív tapasztalatom,de ha én elkezdem valahol szervízeltetni akkor álltalában oda hordom amíg nem csalódok bennük.Nem szeretem ha mindenki hozzányúl valamihez rajta.Ha 1 elkezdi akkor az csinálja is meg mindíg.
hali mindenkinek
Azok is meg tudják biztosan csinálni.Nekem a steelhorse kézenfekvőbb volt mind alkatrészellátás,mind megbizhatóság mind szaktudás miatt.Ott biztos értenek a kawához
Kösszi!Nekem is ez volt az eggyik tippem,a másik az RMC a Siklósi uton.
Szerintem minden normális motorszervízben meg tudják JÓL csinálni.Hogy hol a legolcsóbb azt...Ki tudja....Én a Steelhorsenál (Kawasakinál) csináltattam,ott van nekik raktáron rögtön azonnal lapka ha cserélni (máshol rendelniük kell és pár nap) kell és nem drágább mint máshol ugyanez a művelet.Nekem korrekten megcsinálták,nincs vele gondom.Bár hisztis/maximalista tipus vagyok sokmindenbe és utána ránézettem még 1X mert bizonytalan voltam 1-2 dologba,de garanciába nagyon nagyon korrekt módon zokszó nélkül ingyen ránéztek még 1X hogy jól áll e minden és kiderült hogy korrekt volt az egész művelet.Én ajánlani tudom őket,de szerintem hogy hova vidd azt neked kell eldöntened.