Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem szeretek vadulni de ha most mehetnék egy kört lehet pécsig le sem érne a kerék má készen vagyok csak ez az sv egy gyenge szutyok inkább a zx14r nah az jó volt 150-200 ig úgy ment keréken mint az sv 30 nál mi ez a stunt....?
Hát az meg kit érdekel.Ne szeressenek!Nekem még nem említették meg hogy hangos a mocc de nem is nagyon kéne.Én se emlegetem hogy ugat a kutya,fűrészelnek hajnalban és stb stb.Nem adom attol el a motort mert nem tetszik nekik ahogy hangos az 110%.De mondjuk nem is cibálom tiltáson és nem 260 al jövök fel az utcába se,hanem kultúráltan közlekedek az utcánkba.Hangos?Ez ilyen.Nem érdekel,ne szeressenek,nem muszály.Én mondjuk jóba vagyok a szomszédokkal az igaz.
télleg gabó nálad vannak az ülés bőrök?mert az kellne nekem!
mért te hányba veszed fel kerékre? amúgy ha megy a kerék meg a vadulás és nem zavar a gumifüst akkor vár a pécs stunt crew
nah most fejezzétek be ártatlan vagyok mindenben majd tavasszal meglátjátok hogy soha nem fogok kerekezni szerintem ezzel a rövid áttétellel már 120 nál lerakja az elejét úgyhogy sajna sohasenem fogok kerekezni
nem mislenybe. a mohácsi úton. bár az sincs messzebb. mislenybe ilyet nemlehet mert kijön a papa és úgy nyakon basz a bottal amiért hangoskodsz hogy meghülyülsz. mondjuk most engem biztos szeretnek amikor járatom a gixert
Na?Na?Na?NAAAA?
Na akkor Troli.Milyen nőnél voltál Mislenybe?
AZ A TROLIKA VOLT.NEM KÉTSÉGES:Rövidgatya póló,Nzi,kerekezés.Viccelsz bolondozol?Hívd fel Rossit.Még Ő is tudja.Rá fogja vágni.Az a Trolika csájje .
Biztos vaaan.Én nem értek hozzá .A trolika se
mert ha neki van ilyen kupakja akkor láttam eygszer rövidgatya pólóba olyat kerekezni hogy isten
ne rontsd a jóhíremet nem kell bolhából elefántot csinálni
én hűséges lettem csak az asszony!
gábi van ám aki úgy leszabályozza az asszonyt mint a gixert 15.000 nél nincs ám itt internet.. csend és békesség. főzés mosás
Az eggyes még gyerekkorából maradt rajta.Megszokta hogy mindíg csak azt osztogatják így hát a búkóra is ezt kérte.Külön az NZI től csak a Trolikának .
oda ül a gép elé akart lenni
arany szinű nzi bukód van egy baszott nagy 1 essel?
Azért most valld be hogy néha napján az asszonyod is odaa elé és nézi a sportmotor fórum Pécs és k....részét.Mert akkor persze hogy NEM vagy olyan...
Ahhhh.Te nem ááám .Hát persze.Csakis a legális nőket.Vannak más nők is.Én soha . ...
Ha mislenyi ha nem.Sv és egykerék=Trolika
Ha 1 keréken közlekedik akkor márpedig a Trolika az.Hiába tagadja,lebukott.
nekem ok vihetünk nőket is na de te most milyen nőkre gondoltál?a sajátokra vagy talált nőkre mert én nem vagyok benne semmi illegálisban tehát csak az asszony más senki soha!
hát akkor benéztem pedíg mislenybe nem sok motoros van de van egy pont ugyan olyan mint a tied.
A Szöszinél én se voltam már vagy 2 hónapja úgyhogy fogalmam sincs mi van vele.De ha időben végzek eggyik nap akkor be is ugrok hozzá majd a boltba hogy megnézzem.
Fire?Annyit tudok a Dzsozétól én is csak hogy a Mc'Donalds melletti Shellnél gályázik.És én is furcsállom hogy nem ír már ide.Pedig élen járt szervezkedésbe és irogatásba is egy időben.
szia én nem mislenyi vagyok de majdnem épp szalántán lakok de kb 2 hét és kertvárosi leszek de üszögben nöttem fel tehát majdnem mislenyi!
Trolika.Dzsozéval megbeszéltem már hétfőn mikor jött hozzám hogy kéne menni megint bowlingozni eggyet.Namármost.Azt találtuk ki vinni kéne valakit aki még nálunk is bénább (nem annyira mint te mert te átdobtad a másik pályára is-és ott se találtál el semmit ) és ki tudunk verni.Nos.Mi lenne ha vinnénk a nőket is?Ellenvetés?