Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert a kawasaki az kawasaki.Ha cserél akkor csak a legjobbra[
mért pont zx14?
felesleges másikat venni olyan sokat nem tudok motorzni kevés az idő arra meg teljesen megfelel hogy elborult fejjel menjek egy vadat azt nyugi van
de azé 1 zx14r-re azé lecserélném bár az nálam sokat fogyasztott sajna 13 liter alatt nem akart fogyasztani
a motorra gondoltam. mert itt modntad hoyg hamar elfogy.
mit akarok cserélni?ez így pont jó az áttétel én nem akarok száguldozni pont jó így az a baj vele hogy elkezded húzni és észre se veszed és már beérted az autókat meg minden hamar ottvan pill alatt forog megy nekem nagyon bejön
értem. és cserélni akarod? de minek áttételeztél ekkorát rajta?
te az svnél felejtsd el a kuplungot ezzel az áttétellel 1-2-3- ban veszi azs elejét gázra igaz rendesen érezni kell de elég könnyü bánni vele
már megcsináltam a fogaskerék áttééételt elő-1 hátuúl+2 egész rendesen meg tud indulni 3ba 130 nál fogy el ott még keréken azt utána kakukk sajna ennyit tud 1-2-3 ba veszi a kereket 1 be nem is szeretm neki húzni mert már 4-5 ezer között keréken van még 2 ben is 3ban márilyen 6ezenél inkább de olyan lett így mint a wrc autók csak pakolod fel és töretlenül megy igaz csak 198 ig mert ott tilt
Hát az már egy másik dolog.Én egyszer még az elején majdnem benéztem az eggyik kanyart( nagy volt a tempó egy pöttyöt a pihenő elötti egyenesben-de megfogtam szerencsére).Mikor megálltam majd levert a víz.Mondta hogy menjek vele (Utána-elötte 1-2 kört) mert ő már régebb óta megy ott fent mutatja az íveket szívesen.Kiderült nem volt gondom az ívekkel csak hát ténylegesen nagyobb volt a speed mint amilyen bátran rá mertem rakni az ívre.Na szóval nekem pld nem arcoskodott és magyarázott hanem segíteni akart volna.
De amúgy hallottam saját fülemmel is párszor hogy oltogatni is tud embereket,ez igaz.
amúgy te hogy kerekezel? 1 be fel és 2,3 vagy 2 be kuplung?
jól keni az tény. csak ne oltana mindenkit
Csak vicceltem ám.Nehogy a szívedre/lelkedre vedd.Én nagyon bírom az ilyen műsorokat.Annyira még nem vagyok öreg hogy ilyeneken gondolkodjak hogy jaj mit csinálnak ezek a fiatalok.Imádom nézni amikor valaki ÜGYESEN tud kerekezni és trükközni a moccal.
Az eggyik kedvencem a pihenőnél a taxis Ati.Keréken elmegy mintha mi sem lenne természetesebb full lazán,a kanyarba úgy rakja le a térdét mint más amikor eldöl és stoppival érkezik vissza inni 1 kólát. Iszonyat tisztelem a tudását.
csak ennyit mutatok
tuti hogy tetszene. többieknek már emgy az áttalakitás a motorokon. lesz két stunt rs 125 meg egy k6 gixer 600. de én nem alakítom át az enyém. nekem marad amjd a tempóbol egykerék. amugy a motorod megvan
érdekel a dolog de nem kell ezt a kerekezést annyira felfújni nem igazán megy ez nekem meg ehez motor is kéne de egyszer szívesen eljövök bekukkantok hátha teccene a dolog
nem arra megyünk. hanem hygo minél többen legyünk, nagy bulikkal nagy gurulásokkal. ha érdekel titeket szóljatok és beszélünk. a céél az mint amit amcsiba tolnak. minimum 30 motor mindenki keréken a városba, pirosnál füst és a többi
ÍGY most nem szegünk szabályt
Én is.Még jó hogy felemelték a sebességhatárt városon kívűl 300ra
mi is többnyire. ha érdekel akkor majd összebeszélhetünk amikor megyünk valahova gyakorolni vay motorozni. láttam hgoy megy az egykerék ne tagadd
Aha.Vad baráti kör+motor.AHA.Tehát Motoros Bűnözők...
ez érdekes lehet bár én az ilyet egyenesen ellenzem fújj én inkább betartom a kresz szabályait
A stunt az az amikor 1 kerék se ér le a föööödre.Hanem kerék nélkül kerekezel.És jóóóó sok gumit kell hozzá venni mert amikor meg leér akkor nagyon nagyon füstöl te buta.Mert olyankor meg beragad a fék a motor meg menne és azééé.füstöl.Meg néha ki is gyulladnak úgyhogy az SV nem is jó erre mert nem tűzálló.Na
hát egy pécsi motoros "baráti kör" megszoktunk vadulni. együtt motorzunk, szénmosónál pihenőnél mindenhol. megy a stuntolás.
Akkor csak 120 ig fogsz kerekezni.Azt ne igérd hogy nem fogsz .

Ja.Nálam van ám.Felhozom a műhelyből és magamhoz veszem azt összefutunk úgyis nemsokára.