Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én Kakucsra mennék az kisebb nem kell akkora sebesség kezdetnek jó kicsit belekostolni elég. mennek ott GSX-R is. A balcsi pálya közelebb lesz. Inkább akkor oda.
nem kakucsra. állitolag az ezeknek a motorknak kicsi. amúgy akár hova is mennék csak futóval vinném. mert ha ne adj isten beüt a szar akkor nem tudok hogy hazajönni. meg akkor se tükör se semmi. az utánfutó biztosabb. hungaroringen 12.000 a mersz nap. az nem érdekel?
Én is szeretnék tavasszal elmenni. Azt a 6000.-.ft még ki lehet bizni.
Te motorral mennél?
hát 125 el akartam menni kakucsra. de nem mentünk mert eladtam. most már 750 el amint lesz pénzem megindulok.
Kis_sala te szoktál pályázni?
hát még nem fórumozik. de majd mondom neki. ez a kép a nyári otthonomat mutatja be... lehetne már jóidő. VÉGRE MEGINT ÍRUNK A PÉCS FÓRUMBA
Hát igen még kell egy pár napot várni hogy megint motorozható legyen a környék.
hali..
én nem tudom hol készült az a kép....
Öööö..ez a hely ismerős valahonnan...
Szia. Szokott forumozni a GSR-es rokonod?
szevasztok srácok. na mi a nagy helyzet ebbe a télbe? nem ugrunk ki pihenőre egy szánkó versenyre?
Hali.Részben vagyok,többé kevésbé .
nah halló senki sehol?mi lesz ezzel a csapatépítő tréninggel vagy bowlinggal?nem is tudom hogyan híjam nah mind1
vége
indulok haza
Hali.Én már itthon szerencsére.1 órája .
hali!
mizu? én még melóban
de már csak egy órám van vissza
Hay.
tudodmit akkor nem is vagyok kíváncsi a hüle fórumodra
má elbasztad...tiltóra teszlek úgyis
135.000 a regadója
Én pécsváradi vagyok és itt nem nagy a nagymotoros élet. Robogósok vagyunk sokan, de azokkal nem megyünk el messzi vidékekre. Bár volt egy 150ccm-es Yamaha Jog-om , azzal lehetett hoszabb távokra is menni, de eladtam. Alpokba vágyódom nagyon olyan 2-3 napos kiruccanásokra. Sztem az anyagilag is kivitelezhető, és többet ér a magyar honban való nézelődésnél
örülnék neki ha valami jó csapat kialakulna nyárra mert nagyon szétszéledt a csapat és tomi tényleg nem negatívan mondtam ezt a forumot jó ötlet !
Mégse hívom fel mert megnéztem mennyi a regisztrációs adó rá
180E ft
Jó, felhívom holnap. Köszi
Ha a 2008-as SV-re gondolsz, az egy barátunkké...ott van a száma a hirdetés alatt ( egy 20-as szám )
Hívd fel, és egyezkedjetek ... Gábornak hívják a srácot.