Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na csakhogy. srákok nem akartok pályára jönni ha megjön a jóidő?
Hy.Vagyok
WP. menj be az OMW re. van 1300 ft ért 2T olaj. én midnen 2T motoromba azt raktam.
vagyok én mindig vagyok de senki nicns naggyábol szal őspunynadás van. amúgy te nem mislenyi vagy?
sziasztok üdv mindenkinek rég jártam erre mi a szitu gyerekek?a szitu nevü emberkéknk mostanság nem ír erre a fórumra!gabó dzsozé vagytok?esetleg fire bár ő nem kompatibilis velünk mostanában!
Én is 150-ért vettem,de mire úgy ahogy kész lesz 320 körül áll meg.(ebben nincs benne az átírás és az eredet) Ha kész lesz és kíváncsi vagy rá megmutatom.
hali nemtudtok valami jó olcsó helyet ? 2t motorolaj kéne
Nálunk 2 napig relative jó idő volt du oda sütött a nap ugyhogy amit tudtam megcsináltam.Ma még vissza rakom a burkolatott a többi a szerviz dolga(karbi+szelep áll)
nekem jó ideje nem készül az xj-m nem szeretek a hideg garázsban matatni
ha nagyon unatkoztok: bikemania4 cimű ingyenes játékok próbáljátok már végigjátszani... nem tudok túljutni a 16 os pályán
Már rám fért! Legalább volt időm zizivel foglalkozni
tudsz élni
Hali Én meg szabin
köszi.
jobbulást!
én is rendes vok csak beteg
amugy a rendes emberek ilyenkor dolgoznak
hali, én itt... is
na hahho hol van midnenki?
nem tudtok 110 kW ott 25 re papirozni? egy életre hálás lennék. és gabo a faszom kivan a hóval. mennék már ékelni de nemlehet. de azért egysezr már pihenőztem vele isteni volt, mint amit sinen húznak
Akkor meg nem marad más hátra fizetem amit kiszabtak
Az én motorom is úgy lett forgalomba helyezve amikor az első tulaj megvette!
Utólag sajnos nem lehet módosítani úgy tudom!
Hogy gyözzem meg őket,hogy 600ccm valojában csak robogó 50ccm-vel?
Mondanék én szívesen!De sajnos én is csak egyet tudok!
A 25kw a forgalmiban!