Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!Érdeklődnék,hogy Pécsen hova érdemes vinni a Kawat karbi szinkronra,szelep állitásra?Ahol jól és nem lehuzzóssan megcsinálják!
Hali.Sikerült már menned a gixxerrel mióta megvetted ez miatt a dzsuva idő miatt?
vagyok
Hay.Valaki?
srácok mért van ennyire meghalva ez a topik? hol van midnenki? régen pörgött csak győztem olvasni
Oks. Csüt estig pesten vok. A héten vmikor kereslek!

Köszi!
persze.
20/3451955
főleg 6 után keress, mert összevissza dolgozok és akkor nem vehetem fel..
Egy próbát meg tudunk vmikor ejteni?
upsz, ezt benéztem... szóval ilyen méretben:

für Torso-Länge 55-59 cm
Körpergröße 184-196 cm
hali!
van egy ilyenem eladó:
http://www.netmagazine.de/moto...
XL-es méretben..
15,000Ft
király
te fogsz elöl menni oké?
én jövök.............ha megvártok
na srákok.. amint megjön a jóidő megdöntjük pihenőn a világ leghosszabb motoros kigyózását? beállunk egymás mögé és vonatozunk
Uálom ezt a rohadt telet!December január még el megy,de most ekkora hó!?Már nem hiányzott!
hát majd elmúúlik:D mostmár nem havazik csak az eső esik:D hurááááá
Hali.Van hó nem kevés.Gondoltam ha átállunk a hószánra akkor lehetne menni túrázni .
haj skacok mem tudom mi lessz itt lehet hogy sosem lesz tavasz
Van rendszám,köszönöm a segítséget!
Aluggyá téli álmot addig
Az HKH-n ( Hengermalom u. régi nevén KPM ) van fékpad, rá is teszik. Ha már rendszámos, akkor nem kötelező oda vinned, akkor szerintem vidd el a bőrgyár mellé, az Autós Kft-hez. Ott nincs pad, és nagyon normálisak ( keresd a Takács Attilát )
Szia ! Hová szoktátok műszakira vinni a mocikat? Mi mindent néznek,és arra lennék kíváncsi hogy a féket padon mérik-e?
Sajnos jövő honapban meg kell látogatnom őket,kicsit para van mert öregecske a járgány!
jó reggelt!
már csak 23-at kell aludni és tavasz lesz
de már megint hó esett
Még van idö megbeszélni, monták a havazást.
Most kiszállok késöbb még leszek.
elmehetünk kakucsra is, azonn nem mulik. sztem nagybátyám is jönne. de ő hungaroringre is jönne sztem.