Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na kiváncsi leszek rá ha meglesz és felrakod hivj megnézem
köbcentire értettem
Kéne mennem a Cs.Zsoltihoz is gumát nézni,de még sajna nem fizettek ki 1 csomó mindent amit ígértek úgyhogy húzom halasztom a dolgot ,nem mintha csereérett lenne a gumám de tapadósabbra vágyom.
jaja, itt mindenki tök nagy motoros
én csak hizom a mocim meg szépül meg szervizelödik
Minden o.k.Holnap v holnap után viszem én is a pleximet amit beszéltünk+hoztam ma próbaképpen karbon matricát(ez egyenlőre csak próba lesz hogy is nézne ki a karbon a vason) meg elvileg intézem pár napon belül a kormánylengés csill.is.
kár h mindenki ilyen nagy motoros ezen a forumon
Hali Dzsozé!
Éldegélek!Készülök a tavaszra!
Veled minden okés?
szeva roli te is itt mi van veled
Estét!
szeva gabo mizu
haj
Hali dzsozé.
szevasztok van itt valaki
sziasztok mi a pálya errefelé?
Hali.
Jó estét kínálok
De mint látom nem csalódtál semmit a kawába ha most 12-t vennél
Hali.Huhh.Na ja.Ennek a felét se tudtam.A futómű eggyértelmű meg pár idomon is látszott.De pld.a lámpát nem vettem észre a képekről,meg a váz se látszott telefonon keresztül amit átküldtél mikor bennt voltál.Akkor van mit költeni rá az új tulajnak.
ha lenne pénzem most erre ruháznék be
helló!
hát a motoron a váz is el volt hajolva a váznyaknáll 1-2 cm et van elhajolva a hűtö alja össze van gyürve a kipufogo csonk összenyomva a váz jobb oldalán 50 ft os nagyságú horpadás amit szerintem el se lehet tüntetni!+ az egész első futómű egy azegybe cserélni kell!minden idomon volt törés vagy repedés a két hasidim félbe volt törve a jobb lámpa erepedve de az a baj hogy a két lámpa egybe van!nagyjából ennyi!
Hát akkor olcsón eladtad.Ennyire azért nem volt összetörve szerintem.Bár te jobban tudod.Annak örülök viszont hogy minden o.k. veled.Az meg tuti hogy nem fogod kibírni motor nélkül.Én nem bírnám legalábbis szerintem.Hát a család nagy úr,de meggyőzhetők valami úton módon biztosan.Most még nincs is gond hanem ha jön a jóidő és hallod a többi motort menni.Na akkor...
Helló
Hál Istennek már meggyógyultam nem kell már kontrolra se járnom minden rendbe van!a mocit novemberbe vitték el 400 ért egy paksi srác az mondta tavaszra ujjá varázsolja!hát én nagyon szívesen vennék másikat de itthon még mindig nem engedik meg most sajna pénzem sincs rá!
Ja csak vicc volt .Jó éjt neked is.