A moci jobb oldalán a kipufogónál a hengeren. Van a vázon egy kis félretolható kis ajtó (Kettő bowden megy oda ami a tank alatti elektromos motortól indul). Itt a beállítási ábra bekapcsolt gyujtásnál alaphelyzetben és utánna nyitásnál...
Nemtudom, konkrétan mihez kell, de lehet, hogy érdemes a Pécsi Bt-t megpróbálni...talán tudnak segíteni
Cím:
7630 Pécs Álmos utca 5.
Tel.:72 /214-943, 0620 9210-705.
Hol nyit a powered ? Általában az a legnagyobb hiba...(megnyúlik a bowden vagy rossz beállítás..) Az enyém is el volt állítgatva az sem nagyon ment 130 főlé. Olyan 9000-nél nyittott és 3000 alatt is lötty volt. Most alúról húz és 6500 - 7000 nél nyit :). Meg sokat számit a jó gyertya.... inkább az iridiumost bele....
Hát hazudnák ha azt mondanám, hogy még nem próbáltam ki, de csak úgy 145-150-ig húztam és még nem forgott ki.
De nem tartom valószínünek, hogy sokkal többet menn piszkálás nélkül . Nem nagyon cíbálom mert kicsiként használom
Tudom!
A tavalyi szezonban sajnos sok minden nem úgy jött ki ahogy terveztem!Ettől függetlenül 15e km-t sikerült mennem!
Idén remélem több minden összejön!
http://www.biker-world.hu/kate...
nini
Ha valakinek szüksége lenne ÚJ BRIDGESTONE motorgumikra 2010-BEN NAGYON BARÁTI ÁRON TUDOK SEGITENI MINDEN MOTORRA! HA KAWÁS HA NEM KAWÁS
Ha jól tudom Nsr hondád van? hozzá kpl tömités szett nálunk 8950ft
Cím:
7630 Pécs Álmos utca 5.
Tel.:72 /214-943, 0620 9210-705.
De nem tartom valószínünek, hogy sokkal többet menn piszkálás nélkül . Nem nagyon cíbálom mert kicsiként használom
http://kepesmotor.hu/bor_ketre...
Szerintem : pinkmotors.hu vagy Próbáld meg a Megamotorsnál de szerintem Ők is onnan rendelik meg neked :)
A tavalyi szezonban sajnos sok minden nem úgy jött ki ahogy terveztem!Ettől függetlenül 15e km-t sikerült mennem!
Idén remélem több minden összejön!
Már nekem is mehetnékem van!
Ezt örömmel hallom!
Idén ha minden jól megy talán betudunk iktatni még egy-két gurulást is!
Gondoltam beköszönök,hátha van itt valaki még!
Az elmúlt napokban pörgött a fórum!
Veled mi a helyzet?