Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs valamiért nem jó a link.....
Új hf töm 3960ft ezért szerintem a kpl szettet jobban megéri megvenni!
Sziasztok!

Ha valakinek szüksége lenne ÚJ BRIDGESTONE motorgumikra 2010-BEN NAGYON BARÁTI ÁRON TUDOK SEGITENI MINDEN MOTORRA! HA KAWÁS HA NEM KAWÁS
Hi nekem csak a hengerfejhez kellene! ?
Köszi szépen meg is nézem!
Szia!

Ha jól tudom Nsr hondád van? hozzá kpl tömités szett nálunk 8950ft
A moci jobb oldalán a kipufogónál a hengeren. Van a vázon egy kis félretolható kis ajtó (Kettő bowden megy oda ami a tank alatti elektromos motortól indul). Itt a beállítási ábra bekapcsolt gyujtásnál alaphelyzetben és utánna nyitásnál...

Hát olyan 7-7,5 nél, szal nemtom... azt hol lehet állitani?
Nemtudom, konkrétan mihez kell, de lehet, hogy érdemes a Pécsi Bt-t megpróbálni...talán tudnak segíteni
Cím:
7630 Pécs Álmos utca 5.
Tel.:72 /214-943, 0620 9210-705.
Hol nyit a powered ? Általában az a legnagyobb hiba...(megnyúlik a bowden vagy rossz beállítás..) Az enyém is el volt állítgatva az sem nagyon ment 130 főlé. Olyan 9000-nél nyittott és 3000 alatt is lötty volt. Most alúról húz és 6500 - 7000 nél nyit :). Meg sokat számit a jó gyertya.... inkább az iridiumost bele....
én 130at mentem eddig de nem nagyon akart többet menni (mondjuk az ut is elfogyott) de majd megnézzük
Hát hazudnák ha azt mondanám, hogy még nem próbáltam ki, de csak úgy 145-150-ig húztam és még nem forgott ki.
De nem tartom valószínünek, hogy sokkal többet menn piszkálás nélkül . Nem nagyon cíbálom mert kicsiként használom
hallod a te nsred mennyit megy végre?
Ez természetes egy jelenlegi márkatársnál....[O02
Hali eladó egy 52 es AXO két részes motoros bőr ruha
http://kepesmotor.hu/bor_ketre...
köszi a gyors választ
nem tűnt el semmi, nem rúgtam be... csak frissíteni kellett a számítógépet meg vírustalanítani...
Hello WP
Szerintem : pinkmotors.hu vagy Próbáld meg a Megamotorsnál de szerintem Ők is onnan rendelik meg neked :)
háj evribádi! hondához hol rendeljek hengerfej tömitést? dánke
Tudom!
A tavalyi szezonban sajnos sok minden nem úgy jött ki ahogy terveztem!Ettől függetlenül 15e km-t sikerült mennem!
Idén remélem több minden összejön!
Az jó lenne,bár tavaly is ígérted ám.Úgyhogy szavadon foglak majd.
Együtt érzek Veled!
Már nekem is mehetnékem van!
Ezt örömmel hallom!
Idén ha minden jól megy talán betudunk iktatni még egy-két gurulást is!
Semmi különös nincs velünk,minden o.k.Már nagyon mehetnékem van,ha jó idő lesz akkor mindenképpen le akarok hozzád is ugrani kicsit csevegni.
Szeva Gabó!
Gondoltam beköszönök,hátha van itt valaki még!
Az elmúlt napokban pörgött a fórum!
Veled mi a helyzet?