Hali.Neked is b.u.é.k.
És mesélj csak.Hol voltál eddig ?Mi a lelkünket kitesszük hogy jó induljon az év te meg. ...Csak nem ennyire jó sikerült a szilveszteri buli hogy most ébredtél csak fel azóta és józanodtál ki ?Vagy elkeveredett a buli hevében a billentyűzet? ?
Rosszul írtad:inkább büdös legyél mint éhest akartál nem ?Mi viszont ettünk is és fürödtem is,csak én nem métteremben hanem szenyót amit vittünk .Úgyhogy én tiszta voltam és jóllkaott.Mint egy 1 éves gyerek,már csak aludnom mkellett volna eggyet a parton,vagy hazafelé a motoron .Na most megyek tényleg mert nem fogok visszaérni és akkor nem lesz krosszozás..
Oks.Ígérni nem tudok mert mint az elöbbiekben írtam (dzsozénak) hogy van pár dolog amit el kell intéznem,de most elugrok itthonról és amikor visszértem írok ide és ha még időben vagyunk akkor GOOO.Szerintem olyan 2-3 között végzek ha mázlim van-ha nincs mázlim akkor 5 és akkor is összehozzuk valahogy 1-2 napon belül.Részemről örülnék neki úgyhogy igyekszem...
Hali.Gyors kinéztem és jól süt a nap de nagyon hideg van és csurom víz az út is.Amúgy ha gondolod én komolyan mondtam a krosszmocizást,ha gondolod részemről összehozhatjuk amikor ráérsz te is mindenképpen( ha addig nem adom el!-úgyhogy minnél elöbb ).Nagyon jó kis móka,nekem bejön a dolog nagyon.Nem kell száguldani mégis élvezetes kis baromkodást lehet művelni vele.
Coky:Szerintem a Bodó Mikit kéne megkérdetned-neki a 636 on gyári dobja volt,és ki volt herélve nem kicsit.Iszonyat állatszép hangja volt.Nem tudom ő csinálta e vagy sem de ha valaki akkor ő tuti hogy szívesen segít-mindenkinek...
Folyt.Dzsozé:Amúgy jó lenne ha jönnél velünk motorozni mint régen-én örülnék neki(akár az "asszonnyal " akár nélküle,nekem mindegy csak gyere).
A képeket mindenképpen megkeresem és elküldöm neked mailben-de nem tudom mára igérni mert van pár dolog amit el kell intéznem-ha 1-2 napon belül nem küldöm rugjál belém mert elfelejtem ha megbotlok a küszöbbe már akkor -öregszem hiába .
Hali Dzsozé.Az király lenne,ha arra jársz akkor csörögj rám és dumálunk eggyet végre.Múltkor voltam a Sz.Józsinál és direkte elmentem a garázsod felé 3X is,hátha ott talállak dumálni eggyet meg megnéztem volna hol tartasz a moccal.Én személy szerint kiváncsi vagyok rá nagyon.Ha kell segítség akkor szólj,szívesen segítek ha tudok valamiben.
ja csak mosta gépem jobban hasonlit egy puzzle-re mint egy motorra de má haladok majd rakok fel képet ha kiváncsiak lesztek rá ja gabo jut eszembe a pereces képek megvannak neked ha jol tudom azt majd küld el ha tudod nekem köszi na még dumálunk hali mindenkinek meg buék
na szevasztok skacok én is meglepödve olvasom ezt a rengeteg oldalt örülök hogy ennyire hiányzom nektek ja trolika má azon gondolkodom hogy elhagyom a régi asszonyt az ujér gabo ja egy kicsit eltüntem bocsi érte jövö héten megkereslek a melo helyen ha nem zavarlak má gondoltam töbször amikor arra jártam hogy rádcsörgök de mindig rohantam ha jo lessz az idö énis benne vagyok a közös motorozásban mint régen
És mesélj csak.Hol voltál eddig ?Mi a lelkünket kitesszük hogy jó induljon az év te meg. ...Csak nem ennyire jó sikerült a szilveszteri buli hogy most ébredtél csak fel azóta és józanodtál ki ?Vagy elkeveredett a buli hevében a billentyűzet? ?
kicsit nem jövök aztán gyözök visszaolvasni
A képeket mindenképpen megkeresem és elküldöm neked mailben-de nem tudom mára igérni mert van pár dolog amit el kell intéznem-ha 1-2 napon belül nem küldöm rugjál belém mert elfelejtem ha megbotlok a küszöbbe már akkor -öregszem hiába .
Hali Dzsozé.Az király lenne,ha arra jársz akkor csörögj rám és dumálunk eggyet végre.Múltkor voltam a Sz.Józsinál és direkte elmentem a garázsod felé 3X is,hátha ott talállak dumálni eggyet meg megnéztem volna hol tartasz a moccal.Én személy szerint kiváncsi vagyok rá nagyon.Ha kell segítség akkor szólj,szívesen segítek ha tudok valamiben.
Gyári dobnak szeretnék nagyobb hangot .....v.ki csinált már ilyet?