Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Manual ment .....
Hy.Köszönöm szépen.Az e-mail címem: illesgabor9@freemail.hu
Rendben, köszönöm!
Természetesen segítséget tőlem is kérhetsz bármikor, bármit, ha tudok segítek.
Dobj egy mail címet és küldöm
Használd egészséggel és széles utat.

Ja, és ha tudok segíteni másban is csak szólj.....
Szia!
Köszönöm mégegyszer, leköteleztél, mert így a szervíz munkát én is megtudom csinálni a moccon.
Áhhhh .Téged szívesen ajánlak ha el akarsz adni valamit,nekem meg ha nem kerül semmibe akkor miért ne tenném hogy mindenki jól járjon.
ok. köszi
lassan már %-ot kellene adnom Neked hogy hozod a vevőket
Megkérdezem komoly e a vevői szándék a mocra és ha igen rádcsörgök a részletek miatt ha neked jó így.
Így van,nyitott a piac.És ha bejön neki akkor megy majd új hondáért is ha minden igaz.
nem is vettem a lelkemre a dolgot. mondtam hogy a vevő dönt mit vesz
amugy is ha hondát vett akkor elöbb utóbb megy maajd alkatrészért
Most figyelj.Nem a te hibád.Volt 2 motor(meg sok szar .amit megnéztünk).A kettőböl kellett választani hogy melyik legyen.A divire szerintem kellett volna költeni is kicsit,ami akkor számított nagyon.A tied meg full szép költségmentes állapotú volt (még most is az .) ráadásul még olcsóbb is kicsit mint a divi lett volna.Én személy szerint is a hondában bíztam jobban a 2 közül és jobban is tetszett ócsobbért.Akkor most?Kereskedő (magánszemély-bárki) legyen a talpán aki a drágábbat és ismeretlenebbet választja az olcsóbb ismertebb helyett.Olcsón adtál szép motort és ennyi.Ha új CBR 600 RR adott volna 500 ért akkor az lett volna és nem a Cb.Meg akkor már 10 db új RR em lenne nekem is itthon .Amúgy szerintem nem gondolja komolyan én is bejárok hozzájuk és nem úgy tűnik hogy megorrolt volna akár rám vagy bárkire-szerintem normálisabb annál-sőt még névnapi levelet is küldött névnapomra és irogattunk egymásnak párszor.Bár poénból odaírta azért hogy sajnos kawasakim van-én meg vissza hogy adjon ócccssón fasza hondát és rögtön márkát váltok mert akkor megéri nekem is mivel jóóó a honda is.
azóta is hallgatom az öreg Wéber morgását hogy elvettem a vevőjét
Te figyu.Esküszöm ilyen akart venni a yozso (akire rábeszéltem a hondádat) csak ezüst szinüben a megamotorsnál mint ez a divi.Már szóban meg is eggyeztek a Gyuriékkal az árban stb csak jöttem én ....
az király lenne, erősen útban van....
hááát talán hétvégén rá tudok már ülni legálisan
Műanyag motor megvan még?Lehet tudnák rá vevőt jut eszembe
kissb.Gratula.Mikor megyünk motorozni?
Sziasztok.Hát ez az ami kellene nekem szerintem .Bár nem tudom pontosan hogy ebbe van e futómű állításról instrukció.És most nem tudom ugyanez a gyári könyv van e meg nekem is,vagy ez másik.Ettől függetlenül ha átküldenéd nekem azt megköszönném ,ha ugyanez van meg nekem akkor legalább meglessz biztonsági másolatként a gépemen is,de szerintem nem ez van nekem.
A 7252 jó hosszú hozzászólást már én is olvastam a neten de az a "C"-s 2000 elötti (sőt tuti hogy 98 elötti-mivel a 125 LE sem stimmel a 9es gyárilag már 144 LE vel jön ki már 98 után is) és full más a futómű beállítása a futómű,a villák és stb mint a 2000-2004 közötti E és F es tipusoknak. De ez a "könyv" szerintem nekem is hasznos lehet amit találtál a gépemről .
végre ÚJRA xj tulaj lettem.
roviden:
előszor július közepén,de a forgalomba helyezés közben lefoglalták a motoromat, mert az olasz hatóság körözte.
másodszor meg ma, mert végre kiderült a motor rendebn van. és végre visszakaptam

sajnos 2 hónapnyi motorozást kihúztak az életemből
2000-utánit találtam Németet de gondolom úgy is jó.
Ha kell akkor szólj.
Bocs, hogy nem válaszoltam neked,de elég későn értem haza a melóból, aztán a jövő motorosait kellett lefektetni, de most....
Igen az endúrónál kérdeztem utána, és ha úgy nézzük ez nekem is egy tanuló motor, mert ily nagy cc-is mocim még nem volt. Kisebb cc-is -be erősebb igen, de ez mégis csak négyütemű..
Itt az email címem, ha küldesz rá egy telefon számot akkor felhívlak, és megbeszéljük a találkát!
jitsu.pecs@gmail.com
Bakker te vagy az isten? Valószínű mert a motoros boltnak nincs meg. . Egyeztetünk időpontot, mert sajna a holnapi nap nem jó nekem.