Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia gabó álmodj szépeket örülök hogy jót tudtunk beszélgetni isten tartsa meg a jószokásotokat!
Na úgy látszik vége,megyek én is aludni lassan.De már volt értelme felrakni pár képet akár unalomból is.majd 4 oldal lett a végeredmény ami kb fél éve volt ennyi utoljára.Köszi a csevejt mindenkinek .jójszakát.
Nem baj,addigra veszünk valami nyugis choppert .
nem baj majd akkorák lesznek jönnek velünk nah az lessz az igazi szép dolog de akkor mi már vén faszok leszünk!
Viccelsz bolondozol?Már most nem tudom lepályszerolni őket a moccokról .
Na ja.
majd amikor ő megy keréken nah akkor tépem ki minden hajszálamat!
itt a jövő motoros nemzedéke
Ajjaj.Szerintem akkor cseréljetek.Troli ad ilyen szííííp omnia tokot te meg adod a robeszt .Árában szerintem ször-szörbe megérné.Ilyen szép tokot egy vacak robogóért...
há mé basztam el?
ez így van én is osztom a véleményed remélem csinálunk valami jó csapatot meg jó programokat nekem van már ötletem de majd meglátjuk!
Ezt má ebasztad...
Én csak látásból ismerem meg párszor beszélgettünk sacc összesen 10 percet max.Nekem abszolute normálisnak tünt.Legalábbis nem tünt rossz arcnak,de mondom nem ismerem.Részemről jöjjön ő is.Én örülnék neki,de most komolyan.Nem tudom te viccnek szánted e,de részemről komolyan jöjjön,minnél többen megyünk annál jobb a társaság,lehet baromkodni.Mondjuk azt nem tudom (lehet hogy a mi hibánk is) hogy a Dzsozé miért nem áll velünk olyan szinten szóba mint régen.Volt hogy pihenőnél voltunk Firével és bár bejött köszönni de 3 perc múlva lépett.Fire buliján se maradt csak fél órát max.Nem baj ha neki így jó csak emlékszem hogy sokat mentünk eggyütt és király időszak volt.Egyszerübb lett volna ha inkább megbeszéljük és mindannyian mennénk eggyütt.
mindeki eltűnt?valami téma?
valamikor megnézem majd robeszt
jóvannna jut neked is de lehet csak lila lesz belőle jó az is?
Húúúh ez nagyon széép Csájééé.Ilyen nekem is kell 345 db mindenképpen.Remélem a Tamás nem viszi el előllem.Dupla stipi stopi .
a dzsozé is jönni fog csak a 2. asszonyát is kell hogy hozza lehet anélkül nem jön de ezért remélem nem sérül be!szilveszetrkor taliztunk velük vele meg a pótaqsszonyával!egyébként én a ricsit ismerem már vagy 7 éves korom óta!
majd körülnézek nem keresgéltem semmit omnia 2 höz még nem igazán keresték de megnézem neked és most civil vagyok nem kereskedő az majd hétfő 10 től leszek addig csak stagnálok sok volt nekem a múlt év!
Nem sértődtem be,hisz ismersz és tudod hogy nem vagyok olyan.És ha benne vagy és idén is megyünk akkor úgy kell készülni hogy 1.Legyen zsé mindenkinél aki akar jönni.2.Késöbb kell menni.

Motorostalira motorral?Ilyen hülyeséget még nem hallottam .De most komolyan.Na jó,ha nagyon akarod mehetünk motorral ,nem bánom-rábeszéltél.A lényeg hogy menjünk.Dzsozét is vissza kéne hóditanunk valahogy a csapatba és meggyőzni Firét is ha meglesz még a mocca.
Nem, megvan mind a kettő
Namost a telótok az komoly lett volna...de, látom, a kereskedő komolytalan...
tomi mi van a hondával eladtad már?