Szerintem keress a közelben normál fizető parkoló helyet mert fizetned moccra úgy sem kell és láncold oda.Vagy főnököd beszélje le vele a dolgot hogy mi hogyan van,végülis ők eggyezkedtek és ki tudja hogyan.Más ötletem nincs.
Oks!
Köszönöm a gyors választ Majd keresek jó parkolót.Bár még vennem kell egy bazi vastag láncot,hogy le tudjam zárni,mert ha nincs szem előtt a vas mindig ideges vagyok.A Király utca végén van egy zárt murvás parkoló,ahol egy néni szedi a jegyet,és "vigyáz" a gépekre,nekem azt mondta a főnököm,h oda nyugodtan betolhatom,mert kibérelt ott 5 autó helyet.A nap végén megyek a vasért,pont ott volt a tulaj.Azt mondja nekem,hogy fizessek mert egész nap ott volt a ménes,és még jó fej is,mert "csak"500tf-ot kér.Elkezdek vele vitatkozni,hogy így a főnök,megy úgy ,de hajthatatlan volt.Szerinte rendszámra fizetett a góré nem helyre.Tehát csak azok az autók állhatnak be oda,amire kifizette a helyet.Pffffff.............
HY.Szerintem nagyon rendőrfüggő az hogy megáll e és szarakodik e a járdán parkolás miatt veled.Ha van nagy hely mellette vagy valami beállóba betolod akkor SZERINTEM nem csesztetnek.Ha meg valami motorgyűlölő sün jön akkor megbüntet a járdán parkolás mellett azért is mert épp nem metzeller gumi van a felnin (bár azt ki se tudná mondani szerintem).Én már parkoltam többször járdán és nem volt gond belőle,de volt mellettem hely elég és volt hogy 2 bokor közé álltam és alig látszott ki a segge a gépnek.De továbbmegyek.Szerintem a közterület felügyelők sokkal gecibbek ebben a helyzetben,és elöbb büntetnének meg mint a zsaruk.Ez az én magánvéleményem,ha mégis megbüntetnek akkor ne hivatkozz rám hogy én azt mondtam hogy ...Amúgy motorral a parkolás ingyenes és a városban nincs 2 M2 szabad hely ami ne lenne parkolózóna.Vagy max 30 m-t kell sétálni.De ott szabályos és nem csesztet senki és nem kell félni a büntitől sem.Pld:buza tér:dédásznál,matchnál(az üzletháznál),Varga Damján a rendőrség elött,elletve a rendőrség mögött a garázssorokhoz is be lehet állni,motorral nem leszel útba és nem is fizetős stb.
Jó reggelit mindenkinek. http://www.blackbears.ru/index...
Itt nézz körül szerelési útmutató ügyben.
Örömmel jelentem,hogy találtam melóhelyet Pécsen a Búza téren.
Eine frage:A vasat lehet járdán parkoltatni,vagy ott is megbüntetnek?Nem akarok ezreket fizetni naponta.
Szia!
Nem tudsz a mocihoz szerelési könyvet? Vagy esetleg a neten egy linket, ahol megtalálható? Ha valamikor ráérsz, dumálhatnánk, hátha tudsz nekem valami újat mondani a géppel kapcsolatban. (beállítások, mire érdemes odafigyelni stb.)
nem jött össze a pénze a tagnak de nem is bánom jó ide a városba meg tanulok vele kerekezni!bár ma is hívott egy tag hogy meg akarja nézni!majd kiderül nem akarom mindenáron eladni!ma is intéztem a céges dolgokat ocsmányiroda stb. és az iroda elött parkoltam!nagyon tuti szinte mindenhova azzza mék!
elég jól megy azzal is !nincs vele probléma 50 körül szépen lehet vele keréken menni bár nincs km óra ez csak saccra mondom indulásnál felveszem és csak szépen billegetem!sokkal jobb móka mint az sv!
NA figyi tezsdvérem!Megyek mert a pulyát le kell raknom alukálni!Holnap majd a melóhelyen megbeszéljük négyszemközt !MAJD IGY FOGSZ CSINÁLNI , NE sógi ne haragudj igérem legközelebb szépeket irok majd!NA JOÉJT CSÓK A CSALÁDNAK
Szar egy város lett ez... (de tényleg)
Köszönöm a gyors választ Majd keresek jó parkolót.Bár még vennem kell egy bazi vastag láncot,hogy le tudjam zárni,mert ha nincs szem előtt a vas mindig ideges vagyok.A Király utca végén van egy zárt murvás parkoló,ahol egy néni szedi a jegyet,és "vigyáz" a gépekre,nekem azt mondta a főnököm,h oda nyugodtan betolhatom,mert kibérelt ott 5 autó helyet.A nap végén megyek a vasért,pont ott volt a tulaj.Azt mondja nekem,hogy fizessek mert egész nap ott volt a ménes,és még jó fej is,mert "csak"500tf-ot kér.Elkezdek vele vitatkozni,hogy így a főnök,megy úgy ,de hajthatatlan volt.Szerinte rendszámra fizetett a góré nem helyre.Tehát csak azok az autók állhatnak be oda,amire kifizette a helyet.Pffffff.............
http://www.blackbears.ru/index...
Itt nézz körül szerelési útmutató ügyben.
Örömmel jelentem,hogy találtam melóhelyet Pécsen a Búza téren.
Eine frage:A vasat lehet járdán parkoltatni,vagy ott is megbüntetnek?Nem akarok ezreket fizetni naponta.
Nem tudsz a mocihoz szerelési könyvet? Vagy esetleg a neten egy linket, ahol megtalálható? Ha valamikor ráérsz, dumálhatnánk, hátha tudsz nekem valami újat mondani a géppel kapcsolatban. (beállítások, mire érdemes odafigyelni stb.)
Jó lett volna ha én csapatok, de az még odébb van. Viszont ma elkezdtem az átírást, ha minden igaz péntekre a nevemen lesz a gyerkőc.